TME distribuitor oficial al Inolux

Noi componente optoelectronice de la Inolux au ajuns în catalogul TME

by gabi

Componentele optoelectronice se numără printre cele mai vizitate grupuri de produse din catalogul TME. Ne asigurăm că oferta crește și rămâne diversă pentru a satisface o gamă cât mai largă de clienți.

TME a semnat un acord cu furnizorul american de componente optoelectronice – Inolux, care are sediul în inima Silicon Valley. În prezent, asortimentul de produse disponibile în depozitele noastre abia a început să se dezvolte, dar putem deja să le oferim clienților o gamă largă de produse. Toți cei interesați sunt invitați să viziteze catalogul online și să urmărească noutățile!

LED THT de o singură culoare cu lentilă transparentă.

LED-uri de la Inolux

Primele produse Inolux care vor fi disponibile în depozitele TME fac parte din trei grupuri: diode SMD, THT și componente emițătoare de lumină în infraroșu. Cea mai mare parte a gamei este alcătuită din modele SMD care emit lumină colorată, utilizate ca lumini indicatoare sau balize. Dar producătorul furnizează, de asemenea, LED-uri albe de până la 0,1W, care pot fi utilizate ca o componentă în construcția unei varietăți de surse de iluminat. Unghiurile lor variază de la 20° (concentrație bună) la 140° și sunt disponibile în carcase de la 0402 la 3528 și PLCC2. În cazul ofertei de elemente pentru asamblarea prin inserție (de exemplu THT) în primă instanță, am introdus produse cu diametre populare de 3 mm și 5 mm, în mai multe culori.

LED-urile din carcasele SMD includ, de asemenea, elemente care emit radiații infraroșii, sau IR. Acest lucru este deosebit de important pentru producătorii de dispozitive compacte, în cazul în care astfel de componente sunt utilizate în două scopuri – comunicarea (transmiterea de semnale) și iluminarea obiectelor, care rămân invizibile în domeniul vizibil al luminii. LED-urile IR de la Inolux dispun de puteri de până la 210mW.

Text elaborat de Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu