Tehnicile digitale pentru sursele de alimentare stabilesc noi standarde, reduc consumul energetic şi cresc flexibilitatea

by donpedro

Programarea cu precizie a întârzierilor din secven­ţele de alimentare şi a vitezelor de creştere au devenit o cerinţă de rutină pentru proiectanţii de surse de tensiune ce trebuie să alimenteze pretenţioasele dispozitive cu logică multi-core şi semnal mixt. Până de curând, controlul alimentării şi circuitele de ma­nagement necesare pentru atingerea acestor sarcini erau adesea la fel de complexe ca şi topologiile de bază pentru convertoarele DC/DC, necesitau layout de circuit complicat, consum energetic suplimentar, şi adesea se făceau compromisuri în ceea ce priveşte performanţele. Optimizarea performanţelor sisteme­lor de alimentare în orice punct de operare este o cerinţă pe care nimeni nu o poate ignora. Cu soluţia sa de alimentare 3E, Ericsson devine prima companie ce oferă o gamă completă de produse – montate – pe placă bazate pe control digital şi monitorizare, contribuind prin aceasta la reducerea consumului energetic şi a emisiilor de CO2.
Pentru mai multe informaţii accesaţi website-ul www.electronica-azi.ro pentru a urmări un material video despre Ericsson 3E.

Ericsson Power Modules


www.ericsson.com/powermodules

Adaugă un comentariu