TE Connectivity lansează noua serie de filtre pentru linia de alimentare conforme cu strictele standarde medicale

by donpedro

TE Connectivity (TE) anunţă lansarea Seriei Corcom HZ de filtre pentru linia de alimentare. Cu valori nominale de curent între 3A şi 30A şi pierderi reduse de curent, seria este conformă cu standardele stricte din industria medicală. Versiunea de 30A de la TE Connectivity este filtrul cu cel mai mare amperaj pentru linia de alimentare aprobat pentru aplicaţii medicale. Filtrele din Seria Corcom HZ oferă o atenuare solidă de la 10kHz la 30MHz şi furnizează o performanţă ridicată în mod diferenţial pentru a suprima efectiv interferenţa între linii. Performanţa legată de suprafaţa mică ocupată de dispozitive, care este aproximativ cu 40% mai mică decât majoritatea filtrelor de alimentare competitoare, este unică. Dimensiunea redusă a filtrelor creşte spaţiul disponibil pe panou sau în cutie.
Filtrele din Seria Corcom HZ prezintă terminale cu protecţie la atingere, care reduc riscul unui şoc electric accidental. Pentru versiunile de tip 1 sunt necesare terminale de conectare izolate; versiunile de tip 6 necesită un conector izolat tip boot.
Filtrele se pretează la aplicaţii medicale cum sunt echipamente cu ultrasunete, monitorizarea pacienţilor şi proceduri chirurgicale, terapeutice şi de intervenţie. Aceste filtre de alimentare pot fi utilizate şi în aplicaţii industriale cu întrerupătoare în caz de probleme pe împământare.

TE Connectivity
www.te.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu