Sursă de alimentare pentru laborator

by donpedro

Cu mai mult de 25 de ani de experienţă în putere, Elektro-Automatik rămâne concentrată pe dezvoltarea de noi tehnologii pentru conversia de putere şi oferirea de servicii inegalabile clienţilor atât pentru producţia standard, cât şi pentru soluţii dorite de clienţi.
Sursele de putere din Seria EA-PS 7000A au utilizare în şcoli, universităţi, laboratoare.

Puterile disponibile în această serie sunt: 80W, 160W, 320W, 640W.
Tensiunile de ieşire sunt: 0 … 16V, 0 … 32V, 0 … 65V şi 0 … 150V.
Curentul de ieşire poate lua valori de la 0,4 la 40A.
Aceste unităţi pot fi folosite ca sursă de tensiune continuă, cu limitare de curent sau ca sursă de curent continuu cu limitare de tensiune. Atât curentul, cât şi tensiunea pot fi reglate cu ajutorul unor potenţiometre de înaltă calitate, aflate pe panoul frontal.
Ieşirea este protejată împotriva scurtcircuitelor. Curentul de ieşire poate fi fixat de la 0 la o valoare nominală cu ajutorul a 2 potenţiometre (pentru reglaj fin şi pentru reglaj grosier).

Două sau mai multe unităţi pot funcţiona în serie sau în paralel.
Toate unităţile sunt echipate standard, cu protecţie la supratensiune. Cu ajutorul potenţiometrului OVP (overvoltage protection), situat pe panoul frontal, poate fi setată orice valoare între 3V şi 10% din tensiunea maximă de ieşire.
Seria EA-PS 7000A este echipată cu voltmetru analogic şi ampermetru analogic (clasa 2). Opţional pot fi echipate şi cu afişaj numeric tip LCD.

SYSCOM 18 www.syscom.ro

Adaugă un comentariu