Stație de lipire RS PRO, 220 → 240V, +480°C

by donpedro

În domeniul electronicii, în cazul realizării neautomate de circuite, a reparațiilor sau pur și simplu pentru operații de întreținere este nevoie de unelte de lipire cu aliaj. RS Components oferă o serie de produse marca RS PRO, dedicate electronicii, ce cuprinde o gamă largă de ciocane și stații de lipire, accesorii pentru acestea, dispozitive de extragere a fumului, consumabile pentru operația de lipire, dezlipire, precum și alte echipamente pentru aplicații cu aer cald. Pe lângă acestea cu scop de realizare prototipuri, vă sunt puse la dispoziție și plăci de dezvoltare de tip matrice de găuri, ce permit realizarea și testarea rapidă a circuitelor dorite.

Stația de lipire inteligentă RS PRO 124-4132 este o stație de 60W cu ecran LCD. Ea este prevăzută cu un element de încălzire ceramic pe bază de alumină, de înaltă calitate, care vă oferă o recuperare rapidă a căldurii. Stația dispune de două ieșiri. Una dintre acestea este pentru ciocanul de lipit, iar cealaltă este o ieșire USB. Există, de asemenea, pe panoul frontal un comutator pentru pornire/oprire. Ecranul LCD de mari dimensiuni afișează temperatura. Ecranul dispune de iluminare de fond pentru care puteți schimba strălucirea și contrastul. Pe panoul frontal, există, de asemenea și un buton rotativ, util pentru a alege temperatura dorită.
Sistemul dispune de funcție de mod de așteptare și activare, blocare de sistem, calibrare a vârfului de lipire. Pornirea sistemului de la 0 la 325°C are loc în 45 de secunde. Stația dispune de memorie de stocare date, ce permite memorarea celor mai frecvente 3 temperaturi utilizate.
Printre caracteristicile tehnice ale echipamentului de lipire RS PRO, pot fi menționate:

Siguranță ESD
Tensiune de intrare de la rețea (220 – 240V)
Temperatură de operare între 200°C și +480°C
Putere de ieșire 60W.

Nr. stoc RS 124-4132
Cod producător SS-256B

Pentru comenzi, oferte sau alte informații adiționale despre produsele din oferta COMPEC, contactați-ne la numărul de telefon: 021 304 62 33 sau la adresa noastră de email: compec@compec.ro.

Autor:
Bogdan Grămescu
COMPEC-lOGOAurocon Compec
www.compec.ro

Aurocon COMPEC distribuitor autorizat RS Components

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu