Spray de primă intervenţie – CRC 5-56 la ofertă promoţională!

by donpedro

Protecţie împotriva umidităţii, coroziunii, influenţei climatice, a deblocării mecanismelor înţepenite – sunt doar câteva dintre posibilele utilizări ale noului spray CRC 5-56.


Există multe pulverizatoare de uz universal pe piaţă, de diverse fabricaţii şi diverse calităţi. La oferta promoţională vă oferim o substanţă de înaltă calitate – CRC 5-56 de la producătorul global de substanţe chimice pentru industrie – societatea CRC Industries. Probabil că ştiţi deja produsele companiei CRC prin intermediul substanţelor verificate Kontakt-Chemie (membru al grupului CRC).
Într-o anumită privinţă, în multe aplicaţii este mai recomandabilă folosirea unui spray specializat pentru o anumită utilizare concretă. Dar adesea este de dorit obţinerea unui efect cu spectru larg la o singură aplicaţie (protecţie împotriva coroziunii şi umidităţii în acelaşi timp, protecţie împotriva influenţei climatice). În aceste situaţii, un pulverizator universal este un ajutor de neînlocuit. CRC 5-56 este un spray care are multe funcţii printr-o singură aplicare. Are la bază substanţe de curăţare superioare şi amestecul special îi conferă proprietăţile efectiv multifuncţionale. Se poate spune că spray-ul CRC 5-56 oferă tot ceea ce ne putem dori de la un spray universal – protejează foarte eficient împotriva coroziunii, înlătură umiditatea şi protejează împotriva umidităţii, curăţă, unge excelent şi restabileşte

funcţionarea lină, protejează împotriva mediilor corozive, pătrunde foarte rapid chiar şi în straturi groase şi în porii cei mai fini, deblocând piesele înţepenite, elimină scârţâitul neplăcut. Este compatibil cu toate metalele şi cu aliajele şi cele mai multe suprafeţe vopsite, plasticul şi cauciucul.
Puteţi folosi spray-ul CRC 5-56 efectiv ca un spray de primă intervenţie sau ca un spray de bază pentru tratarea preventivă a multor componente cum ar fi:
● Componente electronice – fişe de conectare şi prize, comutatoare, bobine, fire…
● Industria auto – sistemul de aprindere, distribuitoare, terminale de baterie, startere, şuruburi şi piuliţe, piese cromate, şine de scaune culisante, zăvoare, bujii …
● Locuinţe – broaşte şi balamale, uşi şi ferestre glisante, burghie, încuietoare, diverse instrumente de bricolaj, foarfece, jucării, ….
● Echipamente de agrement – echipamente de pescuit, biciclete, unelte de grădinărit, role, patine, echipamente de ski, nautice,…

Faptul că pulverizatorul CRC 5-56 se află pe lista NATO dovedeşte încă o dată calitatea acestuia. În unele ţări europene, în scurt timp a devenit produsul nr. 1 pe piaţa spray-urilor universale. Are o valvă specială cu rotire de 360° care funcţionează în orice poziţie, chiar şi răsturnată. De asemenea, acest pachet de 300ml este prevăzut cu o valvă dublă specială cu 2 duze – pentru pulverizare amplă şi cu pai. CRC 5-56 este activat cu dioxid de carbon – CO2, motiv pentru care spray-ul conţine până la 97% din produsul activ, adică cu peste 30% mai mult decât spray-urile obişnuite activate cu hidrocarburi. Un alt avantaj al spray-ului CRC 5-56 constă în preţul accesibil al acestuia.

Puteţi descărca fişa tehnică CRC 5-56 datasheet şi fişa tehnică de securitate safety datasheet.

Dacă vă interesează, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa info@soselectronic.com

Avantaje / Caracteristici:
– Spray universal de ungere şi protecţie
– Fabricat din substanţe de înaltă calitate
– Pătrunde excelent în porii cei mai fini
– Deblochează piesele înţepenite şi protejează de coroziune
– Proprietăţi de ungere incredibile
– Îndepărtează umiditatea şi protejează împotriva mediilor corozive
– Bune proprietăţi de curăţare
– Potrivit şi pentru contacte electrice
– Compatibil cu toate metalele şi cele mai multe suprafeţe vopsite şi din plastic
– Conţine în doză până la 97% produs activ
– Valvă specială cu rotire de 360° care funcţionează chiar şi răsturnat
– 2 duze de pulverizare – pulverizare amplă şi pai
– Promoţie: 300ml la preţul de 200 ml

SOS electronic
info@soselectroni.com
www.soselectronic.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu