SOM-ul personalizabil Nitrogen8M Mini SMARC de la Ezurio oferă procesare de vârf pentru aplicații HMI și industriale – disponibil acum la Mouser

by gabi

Mouser Electronics comercializează Nitrogen8M Mini SMARC de la Ezurio (anterior Laird Connectivity). Făcând parte din portofoliul cuprinzător de sisteme pe modul (SOM) al companiei, Nitrogen8M Mini SMARC® este în conformitate cu standardul industrial SMARC® 2.1.1, oferind o certificare globală, un factor de formă standard, mai multe opțiuni software, arhitectură de securitate dovedită, video/audio accelerat, suport software pe termen lung și remedieri de securitate care sunt foarte potrivite pentru aplicații industriale IoT (IIoT) și HMI.

Ezurio Nitrogen8M Mini SMARC, disponibil la Mouser Electronics, este un SOM robust, alimentat de procesorul de aplicații i.MX 8M Mini de la NXP, primul din clasa sa, dotat cu module wireless opționale Sona™ Wi-Fi 6/6E și Bluetooth® 5.3/5.4, bazate pe soluții de vârf de la Infineon și NXP și cu circuitul integrat de management al puterii PF8121 de la NXP. SOM-ul oferă capacități de stocare LPDDR4 RAM / eMMC de înaltă performanță, iar procesoarele de la NXP dispun de un microprocesor cu patru nuclee Cortex-A53 la 1,8 GHz și de un microcontroler Corex-M4 la 400 MHz. Nitrogen8M Mini SMARC poate funcționa, de asemenea, ca un puternic computer pe o singură placă (SBC) pe o placă carrier SMARC standard pentru a ajuta proiectanții să își simplifice lista de materiale (BOM) și să își lanseze mai repede produsele pe piață.

Pentru o mai mare flexibilitate în proiectare, Nitrogen8M Mini SMARC suportă mai multe interfețe de conectivitate, inclusiv două interfețe audio I2S, o interfață pentru o cameră MIPI-CSI, cinci module I2C, PCIe, trei interfețe USB2, un GbE, SDIO/eMMC, două interfețe SPI, UART și GPIO. SOM-ul este, de asemenea, conform cu reglementările și cu certificările radio globale, inclusiv FCC, ISED, CE, UKCA și altele.

Nitrogen8M Mini SMARC de la Ezurio este disponibil acum la Mouser Electronics într-un factor de formă SMARC 2.1.1 standard de 82 mm × 50 mm și este oferit cu mai multe opțiuni de memorie de înaltă performanță. Suportul software pentru Nitrogen8M Mini SMARC include Yocto Linux, Buildroot Linux, Android, Ubuntu, Zephyr RTOS și FreeRTOS. Sistemul SOM este specificat pentru o gamă de temperaturi industriale de la -40°C la +85°C (gamă comercială de la 0°C la +70°C), are un ciclu de viață al produsului de peste 10 ani și este ideal pentru clădiri și electrocasnice inteligente, IoT industrial (IIoT), HMI, ecrane tactile și afișaje, sisteme de viziune, industria alimentară și a băuturilor și dispozitive medicale.

Pentru a afla mai multe, vizitați https://www.mouser.com/new/laird-connectivity/laird-connectivity-nitrogen8m-mini-smarc/.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și