Soluţii pentru sisteme de acţionare electrice

by donpedro

Doriţi realizarea unui sistem de acţionare cu motoare complet nou sau doriţi să asiguraţi întreţinerea sistemului de acţionare vechi?
Soluţia dvs. este Aurocon COMPEC.

Vă punem la dispoziţie tot ceea ce este nevoie: motoare pas cu pas, motoare de curent alternativ, de curent continuu cu perii şi fără perii de diferite puteri şi dimensiuni, dispozitive electronice de comandă specifice motoarelor menţionate mai sus controlere, invertoare, startere, dispozi­tive pentru pornire lină, circuite integrate cu funcţii pentru comanda motoarelor electrice, reductoare gata de montare, roţi dinţate metalice sau din plastic, module de frânare, senzori de rotaţie, limitatoare de capăt de cursă, surse de alimentare, transformatoare, convertoare DC-DC, cabluri, conectori, condensatoare, rezistenţe, diode de descărcare, butoane pentru acţionare manuală sau pentru cazuri de urgenţă, siguranţe şi o gamă variată de accesorii.

Driver servo CAN, 200W, LEXIUM23

• Status RoHS: Conform
• Nr. stoc RS: 770-1371
• Marca: Schneider Electric
• Cod de producător: LXM23AU02M3X

Gama de drivere servo Lexium 23 Plus este potrivită pentru o gamă largă de aplicaţii de control precis al poziţiei şi vitezei, incluzând aici imprimare, împachetare, bobinare şi de-bobinare, precum şi manipulare materiale.
Driverul servo acoperă o gamă largă de pu­teri, de la 0,1kW la 7,5kW, cu două tipuri diferite de puteri; 200-255V monofazat şi 170-255V trifazat. Motoarele servo BCH oferă un cuplu de la 0,3 Nm la 48 Nm cu viteze între 1000 r.p.m. şi 3000 r.p.m., în funcţie de modelul motorului.
Dimensiunea Lexium 23 Plus îi permite acestuia să poată ocupa un spaţiu redus, reducând astfel dimensiunea şi costul instalaţiei.

Startere pentru motoare AC – SIRIUS 3RM1 0,1 – 0,5A

• Status RoHS: Conform
• Nr. stoc RS: 783-9202
• Marca: Siemens
• Cod de producător: 3RM1001-1AA14

Starterele pentru motoare SIRIUS 3RM1 sunt dispozitive compacte late de 22,5 mm, ce combină un număr ridicat de funcţii într-o singură capsulă.
Dispozitivele constau dintr-o combinaţie de contacte cu releu, semiconductoare de putere şi relee de suprasarcină pentru comutarea sarcinilor inductive în condiţii normale de operare. Starterele DOL (direct-on-line) dispun de protecţie la supra­sarcină, diagnoză rapidă cu LED-uri, buton de testare / reiniţializare. Dispozitivul este eficient ener­getic, iar conectarea sa este simplă.

Controler servo ESCON 50/5

• Status RoHS: Conform
• Nr. stoc RS: 774-0503
• Marca: Maxon
• Cod de producător: 409510

Controlerul servo ESCON 50/5 este un controler pentru motoare de curent continuu fără perii, cu control digital şi analogic.

LED verde, 3mm, single, 5V

• Status RoHS: Conform
• Nr. stoc RS: 510-1170
• Marca: OEM Automatic
• Cod de producător: EM-180

Driverul este dezvoltat pentru controlul Pornit/Oprit şi schimbarea de direcţie a motoarelor de curent continuu cu perii. Driverul dispune de caracteristici avansate de limi­tare de curent. El limitează curentul motorului la pornire sau blocare, protejând în acest fel motorul şi mecanica de supra-cuplu. Rampa de accelerare la pornire este reglabilă pentru a se potrivi diferitelor situaţii. Când controlul trece în Oprit, motorul este frânat dinamic, utilizând o frânare în scurt-circuit. Comanda de rotire liberă trece motorul în liber, iar această comandă anulează comenzile de înainte şi înapoi.
Există o limitare de curent continuă şi reglabilă scăzând tensiunea dacă curentul depăşeşte valoarea reglată. La o depăşire a curentului de peste 2ms se poate regla tăierea tensiunii la motor. După această depăşire motorul porneşte doar în direcţie opusă celei care a provocat depăşirea. Suplimentar, driverul dublează curentul limită la pornire pentru 0,3 secunde pentru a asigura suficientă putere de a învinge frecarea la pornire.

Aurocon COMPEC
Bd. Theodor Pallady, Nr. 287, Sector 3, Bucureşti

Tel: 021.304.62.33
Fax: 021.304.62.34
compec@aurocon.ro
www.compec.ro
www.rsromania.com

Adaugă un comentariu