Soluţii pentru protecţia circuitelor

by donpedro

TELEZIMEX vă propune, pentru protecţia circuitelor electronice la supracurenţi şi supratensiuni, soluţii moderne de la Bourns. Cu peste 50 de ani în urmă a fost fondată compania BOURNS cu o filozofie simplă: furnizare de produse de înaltă calitate, servicii impresionante şi o înaltă valoare pentru clienţi. Oferta de produse conţine peste 4,000 de articole din categoriile: butoane de panou, potenţiometre de precizie, potenţiometre multitură şi reţele de rezistenţe, senzori şi dispozitive de control.
Strategia de dezvoltare a soluţiilor de protectie la supratensiuni sau supracurenţi se materializează într-o gamă variată de produse care satisfac cerinţele individuale ale clienţilor. Bourns are o reputaţie mondială privitor la calitatea produselor, iar soluţiile de protecţie a circuitelor au demonstrat siguranţă constantă în diversele lor aplicaţii
.

Siguranţe resetabile Multifuse

Siguranţele Multifuse pot fi utilizate aproape oriunde este pericol de apariţie a supracurenţilor în aparatura electronică: calculatoare, baterii, electronică auto, electronică industrială şi echipamente de telcomunicaţii. Aceste dispozitive asigură o rezistenţă scăzută în condiţii normale de funcţionare şi comută într-o stare de înaltă rezistenţă la apariţia supracurentului de defect resetându-se doar la dispariţia defectului şi întreruperea alimentării.

Aplicaţii în: PC-uri, Laptop-uri, console de jocuri, celule de baterii, motoare de curent continuu, controlul industrial şi aparatură electrocasnică.

Tiristori pentru protecţie la supratensiuni tranzitorii (TSP)

Aceste dispozitive sunt utilizate pentru protecţia echipamentelor de telecomunicaţii, prin cablu, la apariţia supratensiunilor tranzitorii induse în linii de: inducţia unei linii de putere, contactul cu o linie de înaltă tensiune, impulsuri de natură atmosferică. Aceste dispozitive se utilizează atât în terminalele abonaţilor cât şi în centralele telefonice metropolitane. Soluţiile Bourns respectă toate standardele de protecţie, din telecomunicaţii, recunoscute mondial.

Aplicaţii în: centrale telefonice, protecţie VoIP, card-uri ISDN şi echipamente de reţea, modem-uri 56k V.90 şi V.92, telefoane DECT şi anlogice, echipamente CATV.

Module de protecţie a liniilor la supratensiuni tranzitorii

Sunt asigurate protecţia modulelor de linie din telecomunicaţii la supratensiuni tranzitorii, mai ales de natură atmosferică, asigurându-se şi o protecţie secundară la supracurent. Modulele sunt disponibile atât pentru montare în găuri cât şi pe suprafaţă.

Aplicaţii în: card-uri de linie din centrale telefonice metropolitane, carduri de linie pentru tensiune negativă, carduri de linie din staţii de bază.

Tuburi cu descarcări în gaze (GDTs)

Bourns oferă variantele standard de 8 mm şi mini seria de 5 mm în versiunile cu 2 şi 3 electrozi cu noi facilităţi de montare pe suprafaţă. Ideale pentru aplicaţii broadband, ambele modele oferă durată mare de viaţă şi influenţă capacitivă scazută.

Aplicaţii în: Telecomunicaţii, CATV/Broadband, Electronică auto, Controlul proceselor industriale, Transport de semnal, Electronica de larg consum.

office@telezimex.ro

S-ar putea să vă placă și