Soluții complete de la ELATEC pentru controlul accesului

Beneficii, produse, aplicații.

by gabi

Viitorul sistemelor de control al accesului constă în posibilitatea de a avea o singură soluție pentru a debloca accesul la toate funcțiile. Marca ELATEC oferă o gamă largă de soluții versatile de autentificare și control al accesului pentru o serie de aplicații în diferite industrii. Cititoarele pe care le oferă sunt compatibile cu o gamă de tehnologii de criptare – oferind o autorizare sigură și fiabilă a accesului securizat prin coduri RFID, BLE sau NFC.

Cu abordarea sa multifațetată, completă, de la un capăt la altul, firma ELATEC oferă soluții pentru a crea un sistem unificat de control al accesului care acoperă toate nivelurile de operare ale unei companii, de la date, servere și rețele până la stații de lucru, dulapuri, imprimante, săli de întâlnire sau zone sociale. Gama de soluții cu logo-ul ELATEC este suficient de largă pentru a include în sistemul de control al accesului și facilități și servicii cum ar fi biciclete electronice, chioșcuri și automate de vending. Puteți fi siguri că marca ELATEC vă va satisface toate nevoile de control al accesului, oferind soluții flexibile, fiabile și personalizate, bazate pe o bogată expertiză și experiență.

Cititoare RFID marca ELATEC

Cititoare care acceptă diferite tehnologii de criptare

Soluțiile universale RFID de la ELATEC se potrivesc perfect în toate sistemele de control al accesului existente. Cititoarele marca ELATEC sunt compatibile cu peste 60 de tehnologii de transpondere RFID* utilizate în întreaga lume, inclusiv cu sistemele de identificare prin radiofrecvență (RFID) atât de înaltă frecvență (HF), cât și de joasă frecvență (LF). De asemenea, cititoarele suportă sisteme de autentificare și de identificare a datelor transmise de smartphone, folosind tehnologii precum BLE (Bluetooth® Low Energy) sau NFC (Near-Field Communication). Datorită disponibilității modelelor cu o varietate de factori de formă și configurații ale parametrilor, aceste cititoare pot fi utilizate în aproape orice mediu.

 • Pentru utilizatori: acces ușor și convenabil la orice, cu un singur card, un jeton de dispozitiv sau o autorizație prin smartphone.
 • Pentru managerii de sistem: securitate sporită, costuri mai mici și o gestionare mai simplă a sistemelor de acces.
 • Pentru integratorii de sisteme și producătorii de echipamente: o soluție cuprinzătoare dintr-o singură sursă, care poate fi ușor adaptată la o aplicație specifică, asigurând o implementare fără probleme și un avantaj competitiv.

Beneficiile utilizării unei singure soluții

CONFORT
Oferiți utilizatorilor permisiuni încapsulate într-un singur card; permiteți-le să se autentifice cu un smartphone sau un token, astfel încât să poată accesa tot ceea ce au nevoie, eliminând confuzia de a utiliza mai multe carduri de acces și aplicații.

SIMPLU
Eliberați povara specialiștilor IT și integratorilor de sisteme. Introducerea unui sistem de acces unificat nu numai că economisește timp, dar reduce, de asemenea, nevoia de instruire și sarcina de gestionare a sistemului.

COSTURI
Reduceți costurile prin eliminarea celor inutile și prin simplificarea gestionării, întreținerii și operării sistemelor dumneavoastră.

OPTIMIZARE
Sincronizarea datelor din toate aplicațiile de acces – obținând astfel informații despre comportamentul utilizatorilor și îmbunătățind procesele și sistemele.

FLEXIBILITATE
Cu un efort redus, extindeți și adaptați-vă sistemul pentru a satisface noi cerințe pe măsură ce acestea apar în timp, utilizând o platformă coerentă care facilitează integrarea noilor locații, dispozitive și aplicații într-o soluție unică și cuprinzătoare de control al accesului.

Produse

Descoperiți cititorul perfect pentru fiecare dintre proiectele dumneavoastră. ELATEC oferă cititoare cu o singură frecvență sau cu mai multe frecvențe într-o varietate de configurații, cu intervale de frecvență de 125 kHz și 13,56 MHz, precum și cititoare NFC. În plus, acestea pot fi personalizate – niciun alt cititor de pe piață nu oferă atât de multe opțiuni din care se poate alege și capacitatea de a se adapta atât de ușor la cerințele clientului!

Cititor desktop TWN4 MULTITECH 2
Acest cititor de proximitate multifuncțional poate fi conectat prin UART, USB sau Ethernet. Disponibil în versiuni PCB sau desktop.
TWN4 SLIM
Un cititor TWN4 extrem de îngrijit, mic, multifuncțional, care poate fi integrat cu o imprimantă. Potrivit pentru aplicații industriale.
TWN4 PALON COMPACT PCB
Cititorul TWN4 se bazează pe tehnologia BLE și suportă o serie de interfețe (RS485, RS232, Wiegand, Clock/Data, OSDP), permițând producătorilor de dispozitive să îl utilizeze, de exemplu, în panourile frontale pentru controlul accesului, timpului de lucru sau prezenței.
TWN4 MULTITECH 3 M BLE
Combinația dintre dimensiunea compactă și optimizarea citirii/scrierii face ca acest cititor să fie ideal pentru aplicațiile în care dimensiunile reduse ale dispozitivului și performanțele sale multifuncționale sunt esențiale, de exemplu în soluții de imprimare, identificarea șoferilor, integrarea în POS.
TWN4 MULTITECH HF MINI
O placă OEM compactă și personalizabilă care oferă unei varietăți de dispozitive, calculatoare de mână, încărcătoare de vehicule electrice și alte dispozitive acționate de oameni funcția de cititor RFID.
TECHTRACER LITE
Un instrument indispensabil ori de câte ori este nevoie să specificați orice tehnologie de transponder RFID.

O soluție. Multiple aplicații.

CONTROLUL ACCESULUI: controlul accesului fizic (PAC)

Beneficii: Siguranță. Monitorizarea numărului de persoane din unitate. Gestionarea fluxului de vizitatori.

 • Controlează accesul la diverse facilități și dotări, la etajele securizate și la zonele de producție unde accesul necesită drepturi specifice.
 • Faceți ca toată lumea să ajungă mai repede la destinație prin automatizarea traficului de lifturi.
 • Cunoașterea numărului de persoane din clădire și a fluxului de personal/vizitatori pentru a îmbunătăți managementul clădirii.

CONTROLUL ACCESULUI: cafenea și facilități

Beneficii: Comoditate. Satisfacție. Gestionarea plăților.

 • Oferiți acces ușor la facilitățile companiei, cum ar fi o cafenea, o sală de sport sau biciclete electrice.
 • Permite recunoașterea identității utilizatorului în sistemele de plată a produselor alimentare și în automatele de vending.
 • Monitorizarea utilizării zonelor pentru angajați și a comportamentului utilizatorilor acestora și utilizarea acestor date pentru a planifica activitățile viitoare.

CONTROLUL ACCESULUI: rețele și sisteme de afaceri

Beneficii: Securitatea datelor. Performanță. Protecția adresei IP.

 • Activați autentificarea unică securizată la fișierele și rețelele companiei de la orice stație de lucru.
 • Asigurați protecția adreselor IP și creșteți securitatea datelor și a rețelei companiei.
 • Reduceți povara manipulării parolelor pentru personalul IT și creșteți astfel productivitatea acestuia.

CONTROLUL ACCESULUI: imprimare securizată

Beneficii: Securitatea informațiilor. Performanță. Contabilitatea costurilor.

 • Protejați documentele care conțin date sensibile – fiți siguri că documentele tipărite vor fi primite de către utilizatorul corect.
 • Creșteți productivitatea, permițând să externalizați imprimarea către orice imprimantă conectată la rețeaua corporativă.
 • Alocarea costurilor între angajați, departamente sau proiecte pentru un mai bun control al costurilor.

CONTROLUL ACCESULUI: timpul de lucru și prezența

Beneficii: Performanță. Responsabilitate. Conformitate.

 • Automatizați procesul de înregistrare a timpului și a prezenței angajaților pentru a asigura acuratețea și conformitatea.
 • Asigurarea funcționării eficiente a departamentelor de resurse umane, salarizare și contabilitate.
 • Înregistrarea prezenței angajaților într-un mod care să permită planificarea eficientă a turelor și optimizarea utilizării forței de muncă.

CONTROLUL ACCESULUI: încărcarea vehiculelor electrice

Beneficii: Comoditate. Siguranță. Personalizare.

 • Asigurarea autorizării accesului la infrastructura de încărcare pentru a preveni utilizarea neautorizată.
 • Controlul accesului la stațiile de încărcare pentru operatorii publici și privați. Combinați informațiile privind identitatea șoferului cu sistemele de manipulare pentru a permite efectuarea de plăți, gestionarea programelor de loialitate sau urmărirea utilizatorilor fără întreruperi.

CONTROLUL ACCESULUI: închiriere de biciclete/autoturisme

Beneficii: Acces ușor. Sustenabilitate. Flexibilitate.

 • Oferiți acces instantaneu la vehicule, biciclete sau scutere cu ajutorul unui card de membru sau al unei aplicații pentru smartphone.
 • Eliminarea posibilității de acces neautorizat la vehicule, biciclete sau scutere.
 • Utilizarea tehnologiei RFID pentru a asigura confortul utilizatorilor și securitatea sistemelor de închiriere de mașini și biciclete.

CONTROLUL ACCESULUI: recunoașterea șoferului

Beneficii: Responsabilitate. Optimizare. Integrare.

 • Corelați datele despre șoferi cu cele despre vehicule și gestionați mai eficient flota companiei.
 • Monitorizarea comportamentului șoferilor pentru a asigura siguranța și eficiența.
 • Obțineți acces integrat la sistemele telematice și de închidere a vehiculelor pentru a asigura o experiență de utilizare fără întreruperi.

CONTROLUL ACCESULUI: dulapuri electronice „Smart Lockers”.

Beneficii: Protecția proprietății. Siguranță. Controlul costurilor.

 • Asigurați-vă că angajații au acces ușor la echipamente, materiale și resurse de protecție.
 • Controlul consumului de resurse de către angajați, departamente sau linii de producție.
 • Puneți la dispoziția angajaților dulapuri cu încuietori electronice pentru depozitarea în siguranță a obiectelor personale.

De ce ELATEC?

Datorită tehnologiilor lor superioare și a funcționalității flexibile, cititoarele marca ELATEC permit unei game largi de organizații, producători de echipamente originale și integratori de sisteme să proiecteze soluții de control al accesului care răspund cu precizie și cuprinzător nevoilor lor actuale și viitoare. Bazându-se pe experiența și expertiza sa, ELATEC sprijină clienții în selectarea celor mai bune produse, procese și servicii pentru a răspunde cerințelor lor specifice. Alegând să lucrați cu ELATEC, deveniți partenerul de afaceri al unui furnizor de încredere și pe termen lung de soluții adaptabile, accesibile și orientate spre rezultate.

 • Acționați la nivel internațional: cititoarele ELATEC sunt aprobate pentru vânzare în 110 țări din întreaga lume.
 • Sporiți posibilitățile: cititoarele ELATEC funcționează cu aproape toate tehnologiile disponibile utilizate pentru cardurile de acces, funcționând atât pe unde radio lungi cât și pe unde scurte, precum și cu soluții de control al accesului bazate pe smartphone-uri, cu BLE sau NFC.
 • Reducerea costului total de utilizare a echipamentului: cititoarele ELATEC simplifică gestionarea activelor și pot fi ușor de actualizat sau configurate de la distanță, fără a fi nevoie de înlocuire.
 • Oferă clientului multe beneficii: cititoarele ELATEC înseamnă costuri de instalare reduse, o durată de viață mai lungă a produsului și îndeplinirea cerințelor complexe de funcționalitate și securitate. În același timp, acestea oferă producătorilor de dispozitive și dezvoltatorilor de software o gamă foarte diversă de produse.
 • Pregătiți-vă pentru viitor: cu ELATEC veți fi pregătiți pentru orice. Cititoarele noastre pot fi reconfigurate pentru a face față provocărilor emergente, noilor oportunități și cerințelor clienților.

Text elaborat de Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu