SmartSense – Soluție IoT de monitorizare, analiză și raportare în timp real

by donpedro

SmartSense este noul nume ce unifică liniile de produse Digi Smart Solutions: TempAlert, SMART Temps, FreshTemp și SafeTemps, într-o singură soluție IoT pentru: monitorizarea echipamentelor, liste digitale de verificare și vizibilitatea lanțului de aprovizionare. Digi Smart Solutions a devenit SmartSense by Digi pentru a oferi produse Digi, unificate și integrate, bazate pe cea mai bună tehnologie IoT din clasa de soluții cu senzori de nivel industrial fără fir și analize avansate a datelor.
De ce s-a schimbat? În primul rând, se simplifică munca clienților noștri în fiecare punct al interacțiunii cu SmartSense. În ultimii ani, Digi a construit un portofoliu de teledetecție și tehnologii digitale de verificare care aveau propriile nume, propriile site-uri web, propriile bloguri și identități proprii. Pe măsură ce această complexitate a crescut, s-a decis că un singur nume și un singur brand ar îmbunătăți experiența clienților Digi. În plus, rezultatele eficiente realizate de această platformă unică și coerentă vor avea un impact imediat asupra companiilor și organizațiilor care doresc să profite de puterea soluțiilor conectate la IoT. SmartSense declanșează o nouă eră, a soluțiilor ce comunică date prin IoT, pentru siguranța alimentară, monitorizarea instalațiilor și vizibilitatea lanțului de aprovizionare.

Un nume ce înseamnă percepția dintr-o privire. Avantajul imediat este de a oferi dispozitive ce permit companiilor să îmbunătățească eficiența operațională, să asigure respectarea reglementărilor într-un domeniu și să gestioneze riscul de calitate a produselor. SmartSense permite să se utilizeze senzori fără fir, liste de verificare digitale și analize avansate pentru a oferi o perspectivă de acțiune bazată pe teledetecție și inteligență artificială (AI). SmartSense folosește aceste tehnologii pentru a oferi o perspectivă de ansamblu și control în timp real la peste 40.000 de utilizatori cu locații din întreaga lume.
E doar inceputul. Digi consideră că viitorul comerțului cu amănuntul, alimentației și transporturilor e modelat de companiile care folosesc datele în timp real pentru a lua decizii mai rapide, bazate pe o bună informare. Din 2005, Digi a urmărit transformarea modului în care companiile din diverse domenii sesizează, monitorizează și iau decizii. Cu această schimbare a numelui la SmartSense, Digi concentrează toate resursele pentru a facilita utilizatorilor tehnologia prin care să facă lucruri importante: siguranța alimentelor și medicamentelor, îmbunătățirea productivității muncitorilor și gestionarea riscurilor.

SmartSense de la Digi (SmartSense by Digi)
Se pot implementa soluții de monitorizare de la distanță, care să ofere informații și alerte pentru a vă proteja afacerea. De la unități comerciale de bucătării până la farmacii și spitale, restaurante și grupe de mijloace de transport, soluțiile SmartSense satisfac cerințele de monitorizare a produselor și de conformitate la standarde.

Digi International®, un furnizor global de produse și servicii pentru Internetul Lucrurilor (IoT), a anunțat pe 19 aprilie 2018 că Digi Smart Solutions au fost transformate pentru a deveni SmartSense by Digi.
Această soluție IoT este utilizată pentru monitori­zarea alimentelor, monitorizarea instalațiilor și vizi­bilitatea activă a lanțului de aprovizionare pentru serviciile de îngrijire a sănătății, farmaceutică, transport și logistică, precum și pentru piețele de produse alimentare. SmartSense de la Digi are o soluție completă pentru nevoile specifice ale clienților, care permite accesul facil la date critice pentru o decizie bine informată și proactivă în cadrul întreprinderii.
Pe lângă faptul că ajută la asigurarea conformității cu reglementările și gestionează mai bine riscul pentru calitatea produselor, SmartSense de la Digi poate îmbunătăți, de asemenea, afacerea globală prin creșterea eficienței operaționale prin utilizarea analizelor avansate într-o serie de domenii-cheie, cum ar fi gestiunea și înlocuirea activelor (depozi­tare și transport).

Diferența adusă de SmartSense
Implementare în câteva minute. Instalați în câteva minute, senzorii fără fire, configurabili imediat la sistem.
Monitorizare și colaborare. Sistemul SmartSense conduce cu eficiență, prin colaborare între operatori, pentru gestionarea incidentelor și a fluxurilor transversale de lucru în echipă.
Nivel de calitate industrială. Tehnologie de stocare și transmitere pentru o monitorizare fără pierderi, o durată de viață a bateriei de 5 ani, senzori cu protecție la mediu IP67, criptare AES și certificate.
Bună informare activă. Obțineți un control vizibil cu modele predictive și temperaturi de produs simulate, care permit luarea unor decizii proactive.

Funcțiile sistemului SmartSense by Digi
Monitorizarea echipamentelor integrate
Obțineți vizibilitate 24/7 a performanțelor echipamentului pentru a evita orice pierdere neplanificată și pierderi din inventar. Descărcați broșura pentru a afla cum SmartSense automatizează monitorizarea echipamentelor cu integrarea fără probleme a senzorilor wireless și a listelor de verificare digitale.

Reducerea timpului de nefuncționare neplanificată a echipamentelor
Dezvoltarea Internetului Industrial al Lucrurilor (IIoT) revoluționează modul în care întreprinderile funcționează, deoarece echipamentele conectate conduc la o vizibilitate sporită în ceea ce privește ca­litatea produselor, performanța activelor și eficiența operațională. Întreprinderile îndepărtează echipamentele analogice și operate manual utilizate de zi cu zi în afacerilor lor, înlocuind adesea grupuri mari de refrigerare, HVAC și echipamente industriale, pentru a satisface o varietate de inițiative noi. Echipamentele și sistemele conectate end-to-end simplifică procesele, îmbunătățesc eficiența operațională și contribuie la menținerea conformității cu liniile directoare de reglementare, moderne. Întreprinderea de astăzi, mai mult decât oricând, utilizează instrumente de automatizare, sisteme de monitorizare la distanță, tehnologii senzoriale și sisteme integrate.
Investiția în IIoT este o inițiativă strategică de bază pentru întreprinderile de clasă mondială, în care monitorizarea la distanță și tehnologiile conectate evidențiază oportunități de îmbunătățire fără precedent în întreaga organizație. SmartSense permite integrarea senzorilor cu monitorizare de la distanță și alte capabilități conectate pentru a colecta date de analiză a stării echipamentului și alte date din puncte de lucru, ce dau în timp real o imagine de ansamblu, conducând la dezvoltarea de noi produse bazate pe date colectate și interpretate automat.

Wireless Z Sensor: dispozitiv de monitorizare fără fir ce poate fi amplasat în frigidere, congelatoare, mediul înconjurător, în zone în care este necesară monitorizarea. Product SKU: TM-ZP300-DS

Liste digitale de verificare pentru gestionarea sarcinilor
Înlocuiți listele de verificare, scrise pe hârtie, cu un sistem intuitiv de gestionare a sarcinilor ce asigură vizibilitatea tuturor locațiilor. Descărcați broșura adecvată domeniului de activitate, pentru a afla cum SmartSense îmbunătățește eficiența, vizibilitatea și reduce costurile în organizația dvs.

Înlocuiți procesele manuale cu liste digitale de verificare
Lista digitală de verificare a SmartSense înlocuiește lista pe hârtie și verificarea manuală (checklist) cu un sistem intuitiv de gestionare a sarcinilor care asigură vizibilitatea tuturor locațiilor. Puteți vedea de la distanță și gestiona liste de verificare pentru siguranța alimentară, controlul calității, stocuri de produse, promoții și multe altele. Personalizați listele de verificare și trimiteți instantaneu spre toate locațiile dvs. Obțineți informații în timp real cu privire la respectarea listei de verificări și comparați cu ușurință performanța locației pentru a identifica rapid situații cu risc și remedierea imediată. Automatizați monitorizarea echipamentelor cu integrarea fără probleme a senzorilor wireless SmartSense și sondei Bluetooth cu lista de verificare digitală. Programați rapoarte automate sau la cerere pentru a înlocui jurnalele de hârtie și procesele manuale de verificare. Produsele SmartSense mențin un jurnal de date istoric pe 10 ani, ce elimină necesitatea unor înregistrări extinse de hârtie.

Vreți să aflați mai multe? Consultați ghidul nostru final pentru liste digitale de verificare pentru a afla cum puteți îmbunătăți strategia de siguranță alimentară.

Pentru mai multe informații vizitați: https://www.smartsense.co

Vizibilitatea lanțului de aprovizionare
Îmbunătățiți eficiența, siguranța, serviciul pentru clienți și respectarea standardelor de siguranță a alimentelor (FSMA) cu SmartSense.
Descărcați broșura adecvată domeniului, pentru a afla cum să obțineți o viziune asupra temperaturii produsului și a mediului înconjurător, printr-un sistem end-to-end pentru controlul calității și gestionarea incidentelor.

B Sensor: ușor de utilizat, parte din soluția de monito­rizare automată a temperaturii SmartSense. Datele privind temperatura colectate, vizualizate și gestionate de tabloul de bord SmartSense. Domeniu de lucru -30°C la 60°C, distanța de comunicare de 91 m. Product SKU: SMART-SENSOR

BH Sensor: ușor de utilizat, parte din soluția de monitorizare automată a temperaturii SmartSense. Datele privind temperatura și umiditatea relativă colectate, vizualizate și gestionate de tabloul de bord SmartSense. Domeniu de lucru -30°C la 60°C și umiditate relativă 0% la 100%, distanța de comunicare de 91 m. Product SKU: SMART-HUMIDITY

Supravegherea în timp real a lanțului de livrare a alimentelor
Îmbunătățiți siguranța alimentară. Simplificați res­pectarea standardelor de siguranță a alimentelor și a probelor biologice prin dovada respectării temperaturii inventarului de produse reci pe toată durata manevrării (transport și depozitare)
Automatizați operațiile manuale. Eliminați predis­poziția la erori, întâlnită la înregistrarea manuală, prin rapoarte în timp real legate de expediere și de livrare.
Aveți vedere de ansamblu a întregului proces. Vizualizați temperatura, calea și locația produselor critice în timp ce se află în tranzit sau în depozit.

B Repeater Sensor: ușor de folosit, parte din soluția de monitorizare automată a temperaturii SmartSense. B Repeater extinde domeniul altui senzor B existent și altui senzor de temperatură independent. Datele ajung la tabloul de bord SmartSense. Domeniu de lucru -30°C la 60°C, distanța de comunicare de 91 m. Product SKU: SMART-REPEATER

Data Loggers: oferă vizibilitate a temperaturii critice a produsului în timp ce se află în tranzit. Atașați-l pe un palet sau colet sau în produs pentru a înregistra tempe­ratura la fiecare 10 minute, timp de până la 6 luni. Datele sunt stocate și redirecționate când SmartSense Data Logger se află în raza de acțiune a unei SmartSense B Gateway. Poate fi folosit împreună cu un SmartSense Gateway pe vehicul pentru raportarea temperaturii în timp real a produselor. Datele privind temperatura sunt colectate, vizualizate și gestionate de tabloul de bord SmartSense. Product SKU: SMART-LOGGER

Senzori wireless, ecrane fără fir și gateway-uri configurabile flexibil pentru o varietate de aplicații de monitorizare
Senzori wireless
Senzorii wireless SmartSense sunt singurii din lume ce oferă instalări fără niciun fir, pentru a fi pozițio­nați în câteva minute și integrați în sistem.
100% fără fir: implementați în câteva minute, fiind singurul senzor din industrie care poate fi plasat direct în frigidere și congelatoare – fără fire sau
cabluri.
Nivel industrial: Proiectat pentru operațiuni în locuri multiple de servicii din domeniul alimentar, în care securitatea, disponibilitatea și fiabilitatea
sunt esențiale pentru succes.
Durată lungă de viață a bateriei: bateriile AA care pot fi înlocuite, oferă cinci ani de funcționare fără a fi necesară schimbarea bateriilor.
Instalare Plug & Play: senzorii se conectează automat la gateway-ul SmartSense pentru a oferi un proces de instalare cu auto-configurare. Configurația centralizată este furnizată prin intermediul tabloului de bord ce face supravegherea.

Ecrane fără fir. Ecranele wireless SmartSense oferă un afișaj digital pentru senzorii wireless amplasați la o distanță de până la 200 de metri.
100% fără fir: implementați în câteva minute cu singurul senzor din industrie care poate fi plasat direct în frigidere și congelatoare – fără fire sau
cabluri.
Durată lungă de viață a bateriei: bateriile AA ce pot fi înlocuite, oferă cinci ani de funcționare fără a fi necesară schimbarea bateriilor.
Instalare Plug & Play: senzorii se conectează automat la gateway-ul SmartSense pentru a oferi un proces de instalare cu auto-configurare.
Configurația centralizată este furnizată prin intermediul tabloului de bord bazat pe web.
Alerte de avertizare: primiți notificări sonore, și vizuale atunci când senzorii sunt în stare de alarmă.
Ecran de contrast ridicat: oferă citiri clare.
Ușor de instalat: designul 100% fără fir și magneții integrați facilitează poziționarea pentru vizibilitatea parametrilor.

Probe Bluetooth: sondă de temperatură fără fir, certificată de NSF, verificarea produselor alimentare calde sau reci pentru zone accep­tabile. Sonda funcționează împreună cu liste de verificare a siguranței produselor alimentare ce rulează pe orice tabletă cu Bluetooth 4.0 sau telefon mobil. Product SKU: TM-BFP150

Gateway-uri flexibile
Gateway-urile mobile și Ethernet cu ZigBee sau Bluetooth (BLE) acționează ca un hub pentru toți senzorii wireless.
Conectivitate flexibilă (Flexible Connectivity): Selectați conexiunile Ethernet sau Cellular pentru gateway-uri sau adăugați ambele tipuri de gateway-uri pentru redundanță.
Stocare și redirecționare (Store & Forward): În cazul pierderii de putere sau al întreruperii conectivității, gateway-urile pot stoca intern citirile senzorilor până când conexiunea sau alimentarea sunt restabilite. Citirile senzorilor sunt apoi redirecționate către tabloul de bord ce permite înțelegerea intuitivă (Insights).
Instalare automată (Plug & Play): Senzorii se conectează automat la gateway-ul SmartSense pentru a oferi un proces de instalare cu autoconfigurare. Configurația centralizată este furnizată prin intermediul tabloului de bord bazat pe web.

Tabloul de bord
Tabloul de bord al soluției SmartSense vă oferă supravegherea în timp real a inițiativelor dvs. de monitorizare și a vizibilității în ceea ce privește conformitatea, performanța locației și riscurile.
Vizibilitate și responsabilitate: obțineți vizibilitate în verificările de conformitate, măsurați și comparați cu ușurință performanța în timp real. Creșteți responsabilitatea cu ștampilarea și semnăturile.
Monitorizare colaborativă: Atribuiți incidentele apărute, colegilor de echipă și urmăriți acțiunile corective de oriunde, cu abordarea colaborativă prin TempAlert pentru gestionarea incidentelor și fluxurilor de lucru.
Înțelegere dintr-o privire: Luați decizii proactive prin simularea patentată a produselor SmartSense, care oferă o perspectivă asupra temperaturii actuale a produsului și a temperaturii ambientale.
Rapoarte automate: primiți rapoarte automate prin e-mail pentru a înlocui jurnalele de temperatură pe hârtie și pentru a identifica frigiderele care nu funcționează în mod cronic și pentru a identifica locațiile care prezintă cel mai mare risc de siguranță alimentară.

Monitorizare non-stop
Notificări la telefon, e-mail și text. Obțineți alerte prin e-mail, text și telefon, când condițiile depășesc pragurile dorite. Furnizați notificări direcționate altor persoane din organizația dvs. în timp real.
Vizibilitate în timp real, când aveți nevoie de ea. Conectați-vă de la orice computer sau dispozitiv pentru a vedea imediat condițiile actuale și tendințele istorice.
Personalizarea alertelor. Utilizați instrumente avansate pentru a configura mai multe praguri, mai mulți destinatari și alerte escaladate.

Gestionare fără fir la distanță
Gestionați rețeaua senzorilor. Gestionați mai multe dispozitive într-o singură locație. Utilizați instrumente de administrare puternice pentru a gestiona fără probleme întregul sistem de monitorizare.
Asigurați respectarea și mențineți controlul calității. Funcțiile integrate de conformitate și controlul calității includ rapoarte de incidente, jurnale de acțiuni corective, senzori calibrați și managementul conformității calibrării.
Actualizare automată și îmbunătățiri. Utilizați un sistem bazat pe cloud cu actualizări și îmbunătățiri automate de tip “over-the-air”.
Securitate în mai multe straturi. Printre protocoalele de securitate de top din industrie se numără separarea sistemelor noastre de facturare și monitorizare, criptarea AES pe 128 de biți, acreditările bazate pe roluri și comunicarea celulară opțională pentru a funcționa independent de rețeaua dvs.

Suport TempAlert
Digi SmartTemps: Smart Guard. Se poate cere ca sistemul dvs. de monitorizare a temperaturii să fie verificat la fiecare trimestru pentru func­ționalitate. Se efectuează o verificare automată și una manuală. Pentru a verifica manual sistemul de alertă în timp real pentru funcționalitate, extrageți sonda simulatorului cu glicol din refri­ge­rator și vedeți alarmarea.

Platforma de monitorizare și decizii proactive. Concluzii.
SmartSense utilizează senzori fără fire și analize puternice pentru a conduce excelența operațională, pentru a îmbunătăți eficiența și conformitatea, pentru a menține controlul calității și pentru a răspunde rapid problemelor – înainte de a apărea riscul pentru sănătatea publică sau pierderi din inventarul de produse.
SmartSense oferă soluții de întreprindere IoT pentru siguranța alimentară, monitorizarea instalațiilor, siguranța farmaceutică și vizibilitatea lanțului de aprovizionare. Fiecare soluție este construită pentru a oferi flexibilitatea și controlul de care aveți nevoie pentru a vă asigura standardele de marcă, pentru a vă proteja clienții și pentru a nu avea pierderi.

Constantin Savu
Director General
Ecas Electro

ECAS Electro | www.ecas.ro

Comandați la Ecas Electro produsele de care aveți nevoie, folosind numele produselor sau codurile de la Digi International.

birou.vanzari@ecas.ro
Detalii tehnice: Ing. Emil Floroiu | emil@floroiu.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu