Sistemul automat de gestiune a stocului de produse

by donpedro

Acest sistem este util în gestionarea stocului de produse în diferite depozite care au un flux de intrare/ ieşire foarte mare. Astfel, prin acest sistem în orice moment se cunoaşte stocul de produse în timp real şi poate fi ţinută o evidenţă foarte exactă a fluxului de produse.

Sistemul de gestiune implementat de AUROCON ROMANIA constă dintr-un subsistem de identificare a produselor şi un subsistem de înregistrare a informaţiilor.
Sistemul de identificare a produselor este alcătuit dintr-un senzor de proximitate, folosit ca trigger, şi o cameră inteligentă 2D de la SICK, IVC-2DM1122. După identifiacrea codului articolului (prin codul de bare tipărit pe etichetă) şi a numărului de serie (prin recunoaştere OCR a textului tipărit pe etichetă), informaţiile sunt transmise prin ethernet către sistemul de înregistrare a informaţiilor.

Sistemul de înregistrare a informaţiilor este alcătuit dintr-un server de date conectat în aceeaşi reţea cu camerele inteligente SICK. Odată recepţionate datele, se operează asupra bazei de date: actualizarea stocului şi introducerea în jurnalul de intrari/ ieşiri. Informaţiile din baza de date pot fi accesate local printr-o reţea LAN cu sau fără fir şi de la distanţă, printr-o conexiune la Internet.
Adiţional, la acest sistem se poate adăuga şi un modul de identificare a volumului cu laser LMS 400. Informaţii despre volumul produselor pot fi înregistrate în baza de date şi pot fi folosite pentru un mai bun management al aranjării produselor în depozit sau pentru transportul acestora.

AUROCON ROMANIA este un partener de încredere în domeniul automatizărilor industriale, având nu numai competenţa, dar şi experienţa necesară câştigată în numeroase proiecte de automatizare realizate până în prezent: acoperişuri mobile, macarale, grupuri electrice, sisteme Vision, sisteme de climatizare şi multe altele, despre care vă puteţi informa pe www.aurocon.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu