SEZ lansează Global Wet Bench Business

by donpedro

Ca răspuns la cererea în creştere de procesare umedă a straturilor, SEZ Group a anunţat că intenţionează să extindă fabrica sa din Donaueschingen, Germania.
Această extindere este o parte importantă a strategiei companiei pentru wet bench pentru că aceasta va permite companiei să producă echipament wet bench de 300 de mm şi să crească vânzările în afara Europei.
Departamentul wet bench al SEZ va permite companiei să ofere o gamă largă de aplicaţii wet process. Această posibilitate va întări poziţia de lider a companiei ca furnizor de echipament de preparare a suprafeţei straturilor umede.
Piaţa mondială estimată pentru dispozitivele de procesare a straturilor umede este de 2 miliarde de dolari în anul 2002 şi va creşte cu aproximativ 20% în anul 2003. Echipamentul wet bench reprezintă 80% din această piaţă.
Extinderea fabricii va permite SEZ să-şi mărească capacitatea de producţie la aproximativ 45 milioane de dolari pe an. SEZ a mai făcut de asemenea investiţii semnificative în cercetare şi dezvoltare pentru lansarea pe piaţă a tehnologiei wet bench de 300mm în primul trimestru al anului 2002. Tehnologia wet bench de 200mm include toate aplicaţiile batch standard. Portofoliul de aplicaţii pentru 300mm pentru prima generaţie de dispozitive se va concentra pe predifuzare curată, RCA curat.

Despre SEZ
Grupul SEZ este producător principal de echipament pentru prepararea suprafeţei straturilor umede pentru industria mondială producătoare de semiconductoare. Tehnologia Spin-Processor a companiei formează baza unui portofoliu larg de produse de condiţionare a suprafeţelor pentru producătorii de cipuri din întreaga lume. Compania mai oferă şi o gamă completă de echipament wet bench pentru batch processing. SEZ are operaţii de dezvoltare, producere, vânzare şi servicii în Europa, Asia şi America de Nord. Înregistrtă la Zurich, Elveţia, compania SEZ Holding AG este listată la bursa elveţiană cu simbolul (SWX: SEZN). SEZ poate de asemenea fi găsită la adresa de web: www.sez.com

Company Contact:
Monika Kraker SEZ AG e-mail: mkraker@sez.at

Adaugă un comentariu