Seriile MPM şi ORN – noi reţele resistive

by donpedro

MALVERN, PENNSYLVANIA – 16 Iunie, 2004
Vishay Intertechnology, Inc. a lansat pe piaţă două noi reţele rezistive peliculare de precizie ce extind familia de produse MPM şi ORN ale companiei, produse livrate în capsulele SOT-23 şi 8-SOIC.
Destinate pentru utilizarea lor în amplificatoarele circuitelor de măsură, divizoarelor de tensiune de precizie şi circuitelor în punte, dispozitivele oferă o alternativă la tehnologiile produselor bobinate sau cu încapsulare ermetică în care este nevoie de menţinerea unei toleranţe foarte mici.

În plus, pentru atingerea unei precizii a valorilor rezistenţelor de 0.01%, noile dispozitive peliculare din seria MPM oferă un coeficient de temperatură TCR (temperature coefficient ratio tracking) de ±2ppm/°C şi prezintă o stabilitate excelentă pentru toate aplicaţiile SMT. Opţiunile standard privind raportul de divizare pentru seria MPM este cuprins de la 1:1 la 100:1. Ofera largă de asemenea rapoarte de divizare asigură o disponibilitate imediată pentru o componentă apropiată din cele mai multe aplicaţii, fiind disponibile la cerere chiar şi valori ne-standardizate.
Fiind foarte stabile şi disponibile în capsule de 8 pini SOIC, noii membri ai familiei ORN de reţele rezistive “dual-in-line” oferă patru rezistori izolaţi. Cu un coeficient de temperatură TCR de ±5ppm/°C şi o toleranţă de numai 0.01%, dispozitivele ORN sunt ideale pentru circuitele cu amplificatoare operaţionale cu amplificare unitară. Nouă valori standard ale rezistenţelor cuprinse în intervalul 500W … 100KW sunt disponibile pentru livrare imediat.
Ca alternative pentru chip-urile discrete de rezistori, seriile de dispozitive MPM şi ORN combină economia de spaţiu cu performanţe superioare, cu elemente rezistive integrate într-o singură capsulă într-un substrat comun rezultând coeficienţi de temperatură aproape identici pentru fiecare element. Mostre şi cantităţi de producţie ale noilor dispozitive sunt acum disponibile, timpul de livrare fiind de la două la şase săptămâni pentru comenzi mari.

http://www.vishay.com

Adaugă un comentariu