Serialul “Empowering Innovation Together” de la Mouser familiarizează inginerii cu WiFi7

Descoperiți avantajele oferite de Wifi7 grație opiniilor experților și a unor dezbateri aprofundate

by gabi

Mouser Electronics, Inc., cel mai important distribuitor de produse noi (NPI) din industrie, cu cea mai largă selecție de semiconductori și componente electronice™, prezintă cel mai recent episod al seriei premiate de tehnologie Empowering Innovation Together (EIT) care analizează WiFi7 și modul în care acesta va revoluționa comunicațiile fără fir. WiFi7 va inaugura o nouă eră a tehnologiei wireless și va deschide calea pentru conexiuni mai rapide și mai fiabile.

Specificațiile cheie ale WiFi7 includ caracteristici avansate, cum ar fi modulația de amplitudine în cuadratură (QAM), coordonarea automată a frecvențelor (AFC) și intrările și ieșirile multiple multi-utilizator (MU-MIMO – Multiuser Multiple Input and Multiple Output), care vor crește semnificativ viteza, capacitatea și fiabilitatea rețelelor wireless actuale. WiFi7 promite să reconstruiască modul în care ne conectăm cu alții, oferind un acces mai rapid și mai fiabil ca niciodată la date, servicii de streaming și experiențe de jocuri online. Mouser face lumină asupra tehnologiei din spatele acestei tehnologii wireless inovatoare în întreaga serie de conținut tehnic EIT, inclusiv articole, materiale video și podcastul său emblematic, The Tech Between Us.

Printr-o serie de articole, infografice, videoclipuri și podcastul The Tech Between Us, Mouser oferă comunității de ingineri proiectanți o perspectivă valoroasă asupra avantajelor asociate cu această nouă tehnologie, cum ar fi performanța îmbunătățită, caracteristici de securitate suplimentare, capacități tehnologice imersive, streaming video 8K și relația dintre Wifi7și 5G. Conținutul remarcă modul în care se poate valorifica această tehnologie de ultimă oră într-o mare varietate de aplicații.

Această ediție EIT este sponsorizată de partenerii valoroși ai Mouser: Intel, Broadcom, TE Connectivity, Taoglas, u-blox, Qorvo, TDK și KYOCERA AVX.

Pentru a afla mai multe, vizitați https://eu.mouser.com/empowering-innovation/ și urmăriți Mouser pe Facebook, LinkedIn, Twitter, și YouTube.
Pentru mai multe știri de la Mouser, vizitați https://eu.mouser.com/newsroom/

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu