Seria de multimetre portabile Agilent U1230

by donpedro

Fie că este întuneric, zgomot sau chiar un mediu periculos, seria de multimetre portabile U1230 te echipează cu caracteristici care anticipează cel mai rău scenariu.
Acest aparat în formă ergonomică vă permite să iluminaţi cu o singură mână zona de testare cu o lanternă încorporată în timp ce selectaţi funcţiile de măsurare folosind butonul rotativ. Pentru îmbunătăţirea siguranţei, Vsense efectuează detectare de tensiune non-contact în timp ce detectarea de continuitate se face uşor cu alertă sonoră şi lumină de fundal intermitentă.

Detectare de tensiune non-contact cu Vsense:
Vsense, o caracteristică unică găsită în seria U1233 efectuează detectare de tensiune non-contact. Aceasta oferă mai multă siguranţă în timp ce efectuează măsurători în medii de lucru periculoase prin evitarea oricărui contact cu fire sub tensiune sau încinse.
La detectarea de tensiune, aceasta produce o combinaţie unică de alerte sonore şi intermitenţa LED-ului pentru a face măsurători mai eficient, în special într-un mediu întunecat sau zgomotos.

Proiectat să satisfacă nevoile utilizatorilor de multimetre portabile care lucrează în medii întunecate, zgomotoase sau periculoase, Agilent a reinventat multimetrul digital portabil pentru a furniza:

• Lanternă incorporată cu LED-uri pentru a ilumina zona de test;
• Lumină de fundal intermitentă ca alertă vizuală adiţională în timpul testului de continuitate în zone zgomotoase;
• Vsense pentru a efectua detectare de tensiune fără contact;
• Capacitate de memorare date (până la 10 înregistrări);
• Conectivitate IR-la-USB pentru a transfera date la PC.

COMTEST SRL
Str. Olari nr. 7A, Et. 6, Sector 2, 024056 Bucureşti
Tel: +40 21 2110883
Fax: +40 21 2110884
contact@comtest.ro
office@comtest.ro
www.comtest.ro

Adaugă un comentariu