Senzori rezistenţi la presiuni înalte

by donpedro

Datorită inovaţiei continue în industriile hidraulice şi pneumatice s-au dezvoltat noi domenii de aplicaţii. Factorii decisivi aici au fost miniaturizarea şi creşterea proprietăţilor dinamice, combinată cu creşterea presiunii de lucru.
Pentru a răspunde cerinţelor impuse în aceste domenii, CONTRINEX oferă senzori miniaturali (M5 şi M8) rezistenţi la presiuni înalte pentru monitorizarea şi controlul pistoanelor.
Defectarea senzorilor rezistenţi la presiuni înalte generează costuri pentru înlocuirea acestora substanţial mai mari în comparaţie cu senzorii standard, deoarece înlocuirea lor este mult mai complexă. Datorită proprietăţilor remarcabile ale senzorilor CONTRINEX, este posibil să se reducă costurile de întreţinere cu un factor 50 comparativ cu standardul pieţei.
Datorită calităţii înalte a carcasei din oţel inoxidabil şi discului ceramic frontal robust, combinate printr-un proces patentat, este posibilă izolarea părţii electronice de partea de detecţie a presiunilor înalte. Ca urmare, electronica nu este expusă la şocurile cauzate de ciclurile dinamice de presiune. Acest lucru permite o rezistenţă la presiuni de vârf de 1000 bari şi rezistenţă la cicluri dinamice de presiune.
Cu caracteristicile lor unice, senzorii rezistenţi la presiuni înalte de la CONTRINEX sunt cea mai bună soluţie pentru aplicaţiile în industriile hidraulice şi pneumatice.

Senzorii miniaturali de la CONTRINEX sunt sinonimi cu:
– Performanţă înaltă;
– Funcţionalitate extinsă;
– Carcasă miniaturală.
şi oferă clienţilor avantaje decisive:
– Reducerea costurilor de întreţinere;
– Soluţii fiabile şi robuste;
– Creşterea duratei de viaţă datorită evitării coliziunii pistonului la capătul de cursă;
– Zgomot redus de operare;
– Evitarea vârfurilor de presiune.
www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu