Senzori de culoare SPECTRO-3 – rezolvarea aplicaţiilor dificile

by donpedro

Seria SPECTRO-3 este o familie de senzori de culoare special proiectată pentru detecţie a culorilor similară cu a ochiului uman şi comutare de înaltă frecvenţă. Vă prezentăm câteva dintre aplicaţiile dificile care pot fi rezolvate cu ajutorul acestor senzori:


1. Controlul calităţii în timpul fabricării airbag-urilor în industria auto
• Diferenţierea dintre suprafeţele acoperite şi cele neacoperite – în timpul prelucrării secțiunilor de bandă textilă pentru airbag, partea anterioară acoperită trebuie diferențiată de partea posterioară neacoperită (Figura 1)
• Controlul prezenței unei folii într-o secțiune pliată de bandă textilă pentru airbag – trebuie monitorizată prezența unei folii din material plastic în interiorul unei secțiuni pliate de bandă textilă pentru airbag (Figurile 2 şi 3)

2. Diferențierea între partea anterioară și cea posterioară a benzilor laminate
• Trebuie diferențiată partea anterioară a benzilor laminate de partea posterioară a acestora. Se întâlnesc benzi albe, negre și roșii.

3. Deosebire între două cusături de culori diferite pe componente de interior
• Pe piesele de interior de culoare bej și gri trebuie monitorizată existența culorii corecte a cusăturilor (gri respectiv bej).

4. Diferențierea a două componente de interior pe baza cusăturilor
• În domeniul interior al automobilelor se face diferențierea la componente cu aceeași structură și aceeași culoare a cusăturilor de culori diferite (bej și gri).

5. Diferențierea culorilor mânerelor portierelor auto
• În timpul montării mânerelor la portierele laterale, acestea trebuie verificate cu privire la culoarea corectă.

Contact
O’BOYLE SRL
Piaţa Ştefan Furtună nr. 5, Ap. 9, Timişoara, Jud. Timiş
Tel.: 0256-201346
Fax: 0256-221036
office@oboyle.ro
www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu