Senzor cu bandă pentru eficientizarea costului aplicațiilor

by donpedro

Specialiștii ASM Sensor lansează noul sensor cu bandă WB61, care oferă o lungime de măsurare de până la 4000 mm, într-o carcasă compactă. Toți senzorii cu bandă ASM au fost

proiectați pentru funcționarea în condiții dure, fiind o alegere perfectă pentru piața utilajelor mobile de lucru, precum și pentru alte aplicații solicitante.
Datorită construcției senzorului și a solidității inerente a benzii de oțel inoxidabil, ei pot fi găsiți în medii și zone în care alți senzori luptă pentru supraviețuire, cum ar fi zonele în care accesul este foarte dificil, unde scripeții de schimbare a sensului sunt utilizați în mod curent, sau unde temperaturile extreme cauzează probleme. Durata de viață a gamei noastre de senzori cu bandă nu este afectată în niciun fel de utilizarea scripeților, ceea ce o face alegerea perfectă pentru zonele critice de siguranță întâlnite adesea în operarea unei macarale sau pe piața utilajelor mobile de lucru în general.
Noul model WB61 este fabricat cu o carcasă turnată de calitate, ce permite costuri constructive scăzute pentru un senzor robust care îndeplinește un nivel ridicat de etanșare IP67/69K (operațional). Aceasta îl face alegerea accesibilă pentru piețele exigente de astăzi. WB61 este disponibil în trei variante analogice și trei ieșiri digitale (SSI, CANopen sau CAN J1939), cu liniaritate de ± 0,1%, opțional cu ieșiri redundante.

WB61 este perfect potrivit pentru instalarea pe macarale, excavatoare, motostivuitoare, elevatoare sau platforme de acces.

O’BOYLE SRL
office@oboyle.ro
www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu