Semnalizare explicită a stadiilor proceselor

by donpedro

Transformarea digitală vine cu schimbări complexe. Procesele de producție devin mai rapide, mai flexibile și mai economice. Pentru ca gradul de economisire să fie cât mai mare și ca procesul să fie cât mai eficient posibil, e nevoie de o investiție în soluții inteligente referitoare la controlul proceselor și producției.

Coloanele de semnalizare și lămpile de semnalizare de la Murrelektronik reprezintă soluția optimă pentru semnalizare clară pe utilaje și dispozitive aflate în incintele de producție. Lămpile de pe utilaje asigură un iluminat perfect, la calitatea luminii naturale.

Soluțiile de la Murrelektronik pentru aceste întrebuințări oferă avantaje importante:

  • Tehnologia LED asigură o eficacitate luminoasă înaltă și o durată lungă de viață, plus un consum redus de energie.
  • Murrelektronik pune la dispoziție pentru toate variantele soluții cu ștechăr, precum M8 sau M12, astfel încât instalarea să fie foarte rapidă.
  • Compatibilitatea lămpilor și coloanelor de semnalizare permit utilizarea în spații înguste, mai ales că spațiul din utilaje și dispozitive este un lux

Semnale clare datorită eficacității luminoase optime – coloane de semnal LED Modlight Pro

Coloanele LED de semnalizare Modlight Pro se remarcă prin flexibilitate maximă la selecția culorilor și în componența culorilor. Elementele de semnalizare sunt disponibile în cinci culori și pot fi combinate în funcție de dorințe. Prin intermediul unui Buzzer poate fi inclus și un semnal acustic în coloanele de semnalizare. Un avantaj major este faptul că, de-a lungul întregii perioade de utilizare, nu este necesar niciun serviciu de mentenanță.

Pentru semnalizarea clară a stadiilor proceselor, Murrelektronik vă pune la dispoziție coloanele de semnalizare Modlight70 Pro cu interfață IO-Link. Aceasta poate fi integrată în instalația utilajului eficient și fără depunerea vreunui efort de parametrizare. Pentru cazurile în care semnalele trebuie activate doar pe distanțe scurte, se recomandă Modlight30.

Lămpi individuale rezistente și compacte – lămpi de semnalizare cu LED Comlight56

Lămpile de semnalizare din noua linie Comlight56 cu LED-uri moderne și foarte performante asigură semnale clare pentru utilaje și dispozitive. În baza unei șlefuiri prismatice inovatoare, lămpile compacte sunt deosebit de luminoase. Sistemele LED sunt apreciate în special datorită costurilor scăzute de folosire și duratei mari de viață. Versiunea Comlight56 IO-Link este dotată cu o interfață IO-Link. Lămpile compacte prezintă nouă efecte vizuale diferite. Combinația cu Buzzer și 8 tonuri ajustabile asigură un grad mai înalt de atenție.

Iluminatul perfect la calitatea luminii naturale – lampă LED pentru utilaje Modlight Illumix

Lămpile pentru utilaje din gama Modlight Illumix asigură iluminatul optim al utilajelor și instalațiilor cu tehnologie LED durabilă, care nu necesită întreținere, la calitatea luminii naturale. Datorită structurii lor compacte, lămpile reprezintă o soluție optimă pentru utilizare în spațiu restrâns. Unghiurile de montaj rotative asigură și mai multă flexibilitate la montajul lămpilor. Conexiunile cu ștechăr M8 și M12 permit o instalare rapidă și fără erori.

Modlight Illumix este disponibil în 3 variante diferite, fiecare dintre acestea respectând parametrii de siguranță pentru un mod de operare diferit:

  • Modlight Illumix Slim Line este adecvat pentru utilizarea în domeniul industrial și în domeniul construcțiilor de mașini
  • Modlight Illumix Classic Line este adecvat pentru utilizarea în medii cu agenți de răcire și lubrifianți, precum și cu talaș sau scântei
  • Modlight Illumix Xtreme este adecvat pentru utilizarea în medii dure din domeniul industrial și din domeniul construcțiilor de mașini

În magazinul nostru online găsiți tehnică de conectare compatibilă, precum și materiale informaționale suplimentare!

Murrelektronik GmbH
Tel.: +43 1 7064525-0 | Fax: +43 1 7064525-300
info@murrelektronik.at
www.murrelektronik.ro

 Web shop 

Aurocon_EA0714_Murr_Logo

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu