Rabbit Semiconductor

by donpedro

Unităţi centrale de putere pentru microcontrolere de 8 biţi şi kituri de dezvoltare pentru sisteme incorporate

Rabbit Semiconductor este o companie producătoare de semiconductoare specializată în microprocesoare de 8 biţi şi instrumente de dezvoltare de înaltă performanţă pentru dispozitive de control încorporate, comunicaţii şi conectivitate la Ethernet. Rabbit Semiconductor a lansat microprocesorul Rabbit 2000® în 1999 şi Rabbit 3000® în 2002.

Aplicaţiile tipice ale produselor Rabbit Semiconductor prezentate mai jos (fără a se limita însă numai la acestea): Dispozitive automate de citire a contoarelor (utilităţi), sisteme “Biodefense”, urmărire şi administrare wireless fleet/asset, control echipamente audio/video/transmisie, camere de verificare a mediului, sisteme puncte de vânzare cu amănuntul (POS), dispozitive de monitorizare a traficului, comunicaţii în bandă largă, reţea industrială, sisteme de detectare şi control fabricaţie.

Caracteristicile Rabbit 3000 – rulează la o frecvenţă de până la 55,5MHz, cu cod compact şi suport direct de software pentru 1MB de spaţiu de cod/date. Operând de obicei la 3,3V (plus intrări/ieşiri 5V), Rabbit 3000 de asemenea are 6 porturi seriale cu IrDA, 56+ intrări/ieşiri digitale, decodor în cuadratură, ieşiri PWM şi posibilităţi de măsurare şi captare puls. De asemenea, are inclus un ceas în timp real cu baterie, memorie glueless şi interfaţă intrări/ieşiri şi moduri de putere foarte joasă. 4 nivele de prioritate de întrerupere permit un răspuns rapid la evenimentele în timp real. Setul său compact de instrucţiuni şi vitezele mari de ceas conferă modelului Rabbit 3000 o operare matematică, logică şi a intrărilor şi ieşirilor foarte rapidă.

Rabbit 3000 este programat folosind sistemul de dezvoltare soft Dynamic C® – un compilator, editor, debugger şi respectiv rutină de încărcare cu circuite integrate creat special pentru sistemele pe bază de produse Rabbit. Dezvoltarea de soft cu ajutorul lui Dynamic C este uşoară. Utilizatorii pot scrie, compila şi testa atât codul C cât şi cel de asamblare fără a părăsi mediul de dezvoltare Dynamic C, şi fără a fi necesare emulatoare încorporate în circuit costisitoare.

Stiva completă TCP/IP cu cod de sursă este furnizată fără plata redevenţelor în Dynamic C şi cu kituri de dezvoltare. Suportul TCP/IP include PPP şi SNMP, TCP la nivel de socket şi UDP, FTP, TFTP, HTTP (w/ SSI şi CGI), DHCP, SMTP, POP3, şi PING.

Sunteţi interesaţi? Pentru mai multe informaţii accesaţi pagina de internet Rabbit Semiconductor – www.rabbitsemiconductor.com – şi contactaţi Comet Electronics pentru noi posibilităţi!

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu