Protecţii şi Relee Weidmüller

by donpedro

Protecţii la fulgere
Protecţii la supratensiune

Weidmüller oferă un nou şi convingător dispozitiv de protecţie la fulgere şi supratensiuni – seria VPU, care vă protejează investițiile. Datorită gamei cuprinzătoare a produselor VPU (VPU 1, VPU 2, VPU 3) pentru rețelele energetice, Weidmüller oferă răspunsuri la creșterea valorilor de prag conform standardelor IEC 61643-11 și EN 61643-11.
Bazate pe o combinație de varistor și tehnologie cu descărcare în gaz, seriile de produse VPU sunt pregătite pentru viitor, îndeplinesc deja noile standarde internaționale, astfel încât să ofere facilități de protecție durabile.

Seria VPU

permite utilizatorilor nu numai să asigure serviciile lor, cât şi planificarea proceselor.
Datorită conformităţii lor cu standardele datând de cel puțin cinci ani, utilizatorii noilor protecţii la fulgere şi supratensiuni VPU pot minimaliza ite­rativ etapele de proiectare, în conformitate cu standardul IEC 61643-12 şi cele asociate.
Există, de asemenea, diferite caracteristici practice ale acestor produse, pentru a sprijini instalatorii și specialiștii de întreținere atunci când se lucrează cu acestea sau pentru service-ul la sistemele de protecție la supratensiuni şi fulgere.
Dispozitivele de protecție la supra­tensiuni Weidmüller VPU tipurile 1, 2 și 3 pentru rețelele energetice, oferă răspunsuri la creșterea valorilor de prag conform standardelor IEC 61643-11 și EN 61643-11.
Fiecare dispozitiv VPU poate fi pozi­ționat în dulap, în scopul de a obține cea mai scurtă rută pentru protecție la trăsnet, datorită posibilităţii de rotire la 180°.
Ferestrele de vizualizare mari, centrate, afişează vizibil toate informațiile cu privire la funcția de protecție.
Sistemul de fixare pe şină permite instalarea acestor dispozitive fără a utiliza vreo sculă. Se pot demonta foarte uşor, prin simpla tragere înapoi.
Un fulger implică o descărcare de tensiune de mai multe sute de kilovolți, curenți de la 50A la 200000A pot fi generaţi într-un timp extrem de scurt. Cele mai multe componente electronice nu sunt capabile să reziste la această tensiune, ceea ce ar putea duce la reparaţii costisitoare.
Acest lucru este un motiv suficient pentru a vă proteja investiţiile.

Protecţiile VARITECTOR

de la Weidmüller, oferă o gamă completă de protecţie pentru sistemele de dis­tri­buție a energiei electrice, a dispozi­tivelor electronice, analogice și de semnal digital, interfețe de date și de măsurare, ansambluri tehnologice. Produsele noastre VARITECTOR SPC şi CSS oferă protecție circuitelor de semnal, măsură şi control.
Orice eveniment referitor la supra­tensiuni care a avut loc în sistemul dumneavoastră, poate fi înregistrat cu

VARITECTOR LOGGER

.

Comutare exactă cu înaltă performanţă
Procesarea semnalelor digitale

Operarea fără probleme a echipamentelor, maşinilor şi a sistemelor se poate realiza cu un nivel de cuplare și comutare puternic și compact – Releele Weidmüller oferă acest lucru.
În scopul de a atinge viteze şi performanţe din ce în ce mai mari în aplicaţiile dumneavoastră, aveți nevoie de componente care să suporte aceste lucruri, odată cu reducerea în același timp a costurilor de întreținere. Releele Weidmüller solid-state se înscriu foarte bine în acest domeniu, datorită longevității lor considerabile şi a performanței acestora.

• De la dispozitivele noastre cu lăţimea de 6mm cu relee mecanice sau semiconductori, seriile

TERMSERIES

– cu comutaţie mare, seriile

MICROOPTO

– pentru aplicaţii selectate, soluţii fiabile, seriile

RIDERSERIES

– soluţie ideală, universală pentru mai multe sarcini, la relee industriale compacte, relee de putere din seria Power Solid-State, Weidmüller oferă o cuprin­ză­toare gamă de produse de procesare a semnalului digital.

• Când este necesar un înalt grad de securitate pentru procesul industrial, releele Weidmüller din seria

SAFESERIES SIL-3

garantează aceste condiţii de siguranță.
Fie că aveţi utilaje adaptate sau implicate în procesul de fabricație, tensiunile de intrare pentru seria

TERMSERIES

– care se extind între 24V şi 230V, vă asigură că semnalele de intrare sunt întotdeauna cele mai potrivite pentru automatizare.

Weidmüller Interface GmbH & Co.KG – Reprezentanţa pentru România
Braşov Business Park, Str. Ionescu Crum, nr. 1, Turn 1, Etaj 1, Birou 4, RO – 500446 Braşov
Tel.: 0268 446 222; Fax: 0268 446 224 claudiu.totea@weidmueller.com

Adaugă un comentariu