Profesionalitatea în reparațiile electrice și electronice oferită de produsele KONTAKT CHEMIE disponibile în Romănia prin Comet Electronics

by donpedro

Ca marcă independentă consolidată cu CRC Industries Group, unul dintre cei mai importanți producători de aerosoli tehnici din lume, KONTAKT CHEMIE este cunoscut de zeci de ani pentru produse de înaltă calitate și eficiente. KONTAKT CHEMIE este lider de piață în spray-urile electronice.

În 1960 a fost lansat primul produs de curățare a contactelor pe piața germană: “CONTACT 60” CONTACT CHEMISTRY. Astăzi, dezvoltarea, între­ținerea și repararea unităților electrice și hardware-ului este de neconceput fără utilizarea produselor din gama CHEMIE.
Acum parte a grupului global CRC Industries, cel mai important producător de aerosoli tehnici din lume, produsele KONTAKT CHEMIE beneficiază de cercetare și dezvoltare internă, asigurând că produsele noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și performanță. Noi produse sunt în continuă dezvoltare, oferind tehnicienilor produsele speciale de care au nevoie. Toate produsele au certificat conform ISO 9001: 2008 pentru îmbunătățirea și calitatea sistemelor coerente.

KONTAKT CHEMIE oferă acum mai mult de 60 de produse în aproximativ 120 de dimensiuni diferite, diferențiate în următoarele linii de produse:

Conductive Coatings
Spray-uri pentru contacte
Spray-uri îndepărtare praf
Dispozitive de curățare electronică
Aerosoli pentru înghețare
Lubrifianți pentru mecanică de precizie
Curățare de suprafață
Produse pentru PCB

Multe produse KONTAKT CHEMIE sunt echipate cu tehnica de pulverizare 360°. Acești aerosoli se pulverizează în orice poziție, ceea ce le face flexibile în utilizare.

Certificare NSF
Produsele cu înregistrare NSF pentru utilizarea în tehnologia alimentară sunt etichetate cu semnul NSF și numărul de înregistrare. Produsele înregistrate de NSF garantează că produsele utilizate în timpul procesării produselor alimentare respectă toate reglementările valabile privind siguranța alimentară.

Spray-urile Conductive Coatings
GRAPHIT 33 – oferă un strat conductiv electric printr-o dispersie de grafit fin, pur, într-un amestec de solvenți special conceput, cu un liant organic care conferă o acoperire conductivă electrică mediului neconductor.

Spray-uri pentru contacte
KONTAKT 60 – Un agent de curățare a contactului de dizolvare a oxidului, foarte recomandat pentru regenerarea contactelor corodate, puternic folosite și murdare. Se restabilește rezistența redusă la contact, garantând astfel o scădere a căderii de tensiune chiar și la cele mai scăzute presiuni de contact.

Spray-uri îndepărtare praf
DUST OFF 360 – Spray cu aer cu utilizare generală. Conține un amestec de gaz lichid de înaltă presiune, neinflamabil, care acționează ca aer comprimat. Acesta oferă un jet de gaz uscat pentru a îndepărta praful și contaminarea prin aer din zone foarte delicate sau inaccesibile ale echipamentelor electrice și electronice. Datorită tehnologiei avansate, aerosolul poate fi utilizat inversat și este furnizat cu un tub prelungitor pentru zone greu accesibile.

Dispozitive de curățare electronică
O gamă variată de produse pentru curățarea următoarelor dispozitive: motoare electrice, mecanică fină, optică, capete de printare, capete magnetice și degresante universale.

DEGREASER 65 – Asigură contacte curate pentru motoare și echipamente electrice. Este un agent de curățare și degresare foarte eficient. Poate fi folosit ori de câte ori substanțele grase și pe bază de ulei interferează cu buna funcționare a motoarelor și echipamentelor electrice.

Aerosoli pentru înghețare
FREEZE 75 – Reduce timpul de reparație la minute. Întreruperile termice sunt o cauză foarte frecventă a defectării echipamentelor electronice și sunt adesea foarte greu de identificat. Măsurătorile de timp consumă adesea ore întregi pentru tehnicieni. Freeze 75 oferă o soluție instantanee prin răcirea circuitelor la -50°C. Scurtcircuiturile intermitente sau întreruperile în condensatoare sau rezistoare sunt descoperite rapid cu FREEZE 75.

Lubrifianți pentru mecanică de precizie
SILICONE 72 – Curățător universal pentru electronică, mecanică fină și optică. Un ulei de înaltă calitate pe bază de sili­con, vâscos, izolant, previne descărcarea de scântei și oprește curentul de scur­gere. Este rezistent la apă și prin urmare, foarte eficient ca protector de umiditate cu proprietăți dielectrice excelente.

Curățare de suprafață
SCREEN 99 – Sistem anti-static de cură­ț­are a ecranului pentru curățarea rapidă și ușoară a ecranelor. Curățător de sticlă tehnic, care a fost special conceput pentru a satisface cerințele utilizatorilor de monitoare de calculator și de televiziune. Un monitor fără murdărie este o condiție esențială în acest domeniu pentru o muncă plăcută și ușoară într-un loc de muncă organizat ergonomic. Datorită inevitabilei acumulări de electricitate statică, fiecare ecran de monitor atrage murdăria și, din când în când, necesită o curățare temeinică, blândă, fără urme.

SURFACE 95 – Curățător eficient pentru echipamente moderne de birou și tele­comunicații. Curățarea terminalelor, a PC-urilor și a ecranelor și copiatoarelor poate provoca defecțiuni electrice / mecanice atunci când se utilizează cantități mici de substanțe de curățare pe bază de apă. SURFACE 95 este fără apă și previne scurtcircuitele și coroziunea. În plus, SURFACE 95 îndepărtează murdăria puternică și oferă strălucire îndelungată.

Produse pentru PCB
PLASTIK 70 – Acoperire universală pentru plăcile cu circuite imprimate. O acoperire acrilică cu uscare rapidă, transparentă, cu proprietăți dielectrice bune. Protejează plăcile cu circuite imprimate sau alte componente de influ­ențe corozive (atmosferice). Acest film protejează plăcile cu circuite imprimate de curenți de scurgere și scurtcircuite.

URETHAN 71 – Acoperire pentru electro­tehnică și electronică. Un strat de calitate superioară cu acoperire izolatoare și protectoare cu uretan pentru utilizare în electrotehnică și electronică. Oferă o etanșare de lungă durată pentru a proteja împotriva umidității și a influ­ențelor mediului. Deoarece este un material termosetat, este mai dificil de lipit prin filmul URETHAN 71.

HEAT SINK COMPOUND – Compus pentru a crește conductivitatea termică și disiparea eficientă a căldurii la componentele electronice.

POSITIV 20 – Pentru fabricarea plăcilor cu circuite imprimate utilizând procesul fotosensibil. Un lac fotosensibil, conceput atât pentru specialiștii tehnici, cât și pentru cei care nu sunt profesioniști interesați să producă circuite imprimate simple sau circuite de producție mai mici. POSITIV 20 nu numai că facilitează fabricarea tuturor formatelor de plăci de circuite, ci și realizarea de heliogravuri și transferul exact al elementelor fotografice pe o mare varietate de materiale. Folosind POSITIV 20, producția de cadrane, panouri frontale, panouri etc. nu mai prezintă o problemă.

TRANSPARENT 21 – Spray transparent. Schemele de conectare pe o scară de 1: 1 sunt potrivite pentru transferul direct. Folosind spray-ul TRANSPARENT 21, schemele sau desenele cu o singură față pot fi făcute translucide la lumina ultra­violetă. Acest lucru permite transferul direct al cablajelor sau al schemelor aferente pe suprafețele tratate cu spray-ul fotocopiat POSITIV 20, evitând lucrări de reproducere complicate.

Produsele KONTAKT CHEMIE ușurează conside­rabil munca inginerilor din diferite domenii datorită domeniului vast de aplicabilitate și a ușurinței utilizării. Prin utilizarea acestor produse profesionale puteți reduce timpul necesar diferitelor reparații a echipamentelor electrice și electronice și puteți îmbunătăți mediul de lucru.
Continuând tradiția de a oferi produse de înaltă profesionalitate clienților săi, Comet Electronics pune la dispoziție majoritatea produselor KONTAKT CHEMIE prin livrarea rapidă cu care clienții săi deja s-au obișnuit.

Pentru detalii tehnice şi comerciale, contactaţi:

Ing. Ciprian Varga, Director Tehnic

Comet_new_logoComet Electronics   |   www.comet.srl.ro   |   office@comet.srl.ro
Str. Sfânta Treime Nr. 47, Bucureşti, Sector 2
Tel.: 021 243 2090   |   Fax: 021 243 4090

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu