Produse noi de la Schurter

by donpedro

Seria siguranţelor TF 600 SMT protejează informaţiile şi circuitele secundare cu o singură siguranţă

SCHURTER a introdus noile siguranţe non-resetabile, TF 600, create pentru a asista producătorii de echipamente de telecomunicaţii în întâlnirea cu diferite puteri sau supratensiuni necesare, conturate în standardele Americii de Nord: Telcordia GR-1089, TIA-968-A (formal, FCC Part 68), şi UL 60950, precum şi standarde internaţionale ITU-T K.20 şi IEC 60950. Siguranţa are o capacitate de barieră de 60A la 600VAC, cu o medie a curentului de 0.5-2 Amps.
TF 600 este compatibil cu RoHS conform Directivei 2002 / 95/EC. Profilul micşorat şi carcasa mică se conformează normelor pentru dimensiune din industrie, plasare şi capabilitate de procesare.
Caracteristicile agilităţii timpului de întârziere redau o protecţie secundară de încredere circuitelor, într-o varietate de sisteme de telecomunicaţii şi echipamente de reţelistică produse pentru utilizatorii din lumea întreagă. Aplicaţii obişnuite sunt cele legate de premisele clienţilor în legătură cu echipamentul (CPE), cum ar fi telefoane şi modem-uri, echipamente de transmisie de mare viteză, precum modem-urile şi splitter-ele ADSL şi cardurile cu linii analogice (SLIC).
TF 600 este construit pentru UL 248-14 şi conţine recunoaşterea UL/CSA. Deţine, de asemenea o confirmare pentru China, “Fără CCC”. Este accesibil fie pe bandă (2000 de piese) sau libere, într-o pungă (100 de piese).

Suportul pentru siguranţe SMD este al 7-lea dintr-o serie pentru siguranţe de 5x20mm.

Schurter a extins seria FPG pentru a include o versiune pentru montarea SMD-urilor. Precum modelul original FPG5, pentru componente cu pini, noul FPG7 acceptă siguranţele fuzibile de 5x20mm. Suportul pentru siguranţe este disponibil fie cu capăt având crestătură pentru şurubelniţă, fie controlabil cu mâna. Suportul pentru siguranţe are protecţie la supracurent necesară la echipamente ce trebuiesc să se supună unor varietăţi de standarde de siguranţă din toată lumea.
Noul suport pentru siguranţe este realizat din materiale compatibile cu materialele RoHS, ce sunt rezistente la caldură şi permite reîncărcarea procesului de lipire. Este acreditat de VDE pentru 10 A şi UL/CSA pentru 16 A @ 250 VAC. Acceptă o rată a puterii de 2.5 W @ 10 A şi temperatură a aerului din mediul ambiant de 23°C. FPG7 este construit în special pentru asamblarea automată, cu opţiuni pentru un pachet complet care facilitează operaţiunea pick-and-place.

Siguranţele Cartridge sunt folosite mai mult ca protecţii de circuit, fiind eficiente şi ieftine. FPG7 se încadrează bine în aplicaţii în care sunt folosite plăcile de circuit imprimat în tehnologie SMD, şi în care accesul la siguranţă se face din exterior, printr-un panou de echipamente. Sunt ideale şi pentru echipamente unde plăcile de circuit imprimant sunt standard, montate din fabrică. Accesul vertical la un bloc de siguranţe nu este posibil fără a demonta plăcile.

Seriile T9 sunt primele circuite de întrerupere fără plumb cu suport de siguranţă

Noile serii de circuite de întrerupere pentru echipamente, T9, ale SCHURTER sunt fără plumb şi fără alte materiale periculoase, cum a fost impus în Restricţiile Uniunii Europene în cadrul Folosirii de Substanţe Periculoase (RoHS). Noul model este echipat cu aceleaşi caracteristici testate, cum ar fi suport de siguranţă, montare snap-in (5/8″ sau 16mm pentru diametrul găurii), şi apăsarea butonului de reset. Operaţiile sale rapide sunt ciclurile fără deplasare.
Circuitele de întrerupere cu suport de siguranţă sunt substituenţi ideali pentru siguranţele de panouri, unde curentul de vârf poate cauza neplăceri, sau îmbătrânirea elementului folosit în realizarea siguranţei. Resetarea circuitului poate preveni timpul de repaus şi costul de menţinere asociat cu înlocuirea siguranţelor. Înlocuirea curentului cu o valoare greşită este, de asemenea prevenită. Butonul de oprire a circuitului indică şi când circuitul este întrerupt. Butonul se întoarce la poziţia de apăsat când acesta este acţionat pentru reset. Rata amperajului este clar vizibilă pe partea din faţă.
Aplicaţii obişnuite includ iluminare, unelte de putere, aplicaţii industriale, aplicaţii medicale de diagnostic, UPS, echipamente sportive şi de hobby, HVAC. Seria T9 – SCHURTER corespunde standardului UL, 1007 pentru Protecţie Suplimentară, CSA C22.2.235, EN 60934 şi GB 17701. O medie a ratei curentului de la 4 la 16 Amps la 240 VAC şi 48, respectiv 32 VDC. Terminalele sunt de ¼” sau 6.3 mm, şi sunt uşor de deconectat.

COMET electronics
office@comet.srl.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu