Produse de memorie flash ce funcţionează în medii dificile

by donpedro

Considerate ca realizatoare a unui standard nou în ceea ce priveşte siguranţa în funcţionare şi durata de viaţă, linia de produse flash Industrial Grade oferă proiectanţilor soluţii de stocare Compact Flash, PC Card şi FlashDrive destinate pentru funcţionarea în condiţii dificile. Dispozitivele sunt special proiectate pentru condiţiile dure în care funcţionează aplicaţiile industriale, oferind circuite adiţionale pentru asigurarea integrităţii datelor, durate mari de viaţă şi funcţionare non stop.
Memoriile au corecţie a erorilor pe 4 biţi, tehnologie “wear-leveling”, îmbunătăţire a protecţiei la vibraţii de tip “RTV-based” şi asigură testarea 100% a tuturor cardurilor şi componentelor. De exemplu, produsul CompactFlash funcţionează la valori ale vibraţiilor de 2.000 G.
Dispozitivele permit 2 milioane de cicluri de programare/ştergere pentru fiecare bloc şi un MTBF de până la 3 milioane de ore. Ele sunt proiectate pentru funcţionare la nivele de umiditate fără condens de la 8% la 95% şi temperaturi de la 0° la 60°C şi un domeniu extins de temperaturi de la -40° la +85°C.

SanDisk
http://www.sandisk.com