Primele switch-uri PCIe® Gen 4 calificate pentru industria auto permit crearea unui ecosistem pentru conducerea autonomă

by donpedro

Soluțiile de conectivitate de mare viteză și latență redusă pentru sistemele de calcul distribuite și eterogene reprezintă un element fundamental în aplicațiile de conducere autonomă de generație viitoare. Microchip Technology Inc. a anunțat primele switch-uri PCIe® de generația 4 de pe piață certificate pentru industria auto. Soluțiile Switchtec™ PFX, PSX și PAX oferă capabilități de interconectare de ultimă generație pentru sistemele avansate de asistență a șoferului (ADAS).

Switchtec Gen 4 PCIe oferă interconectarea de mare viteză care susține procesarea distribuită și în timp real a datelor critice de siguranță în arhitecturile ADAS. PCIe se impune ca soluție preferată de interconectare a calculatoarelor pentru industria auto din aceleași motive pentru care a devenit omniprezentă pe piața centrelor de date. Aceasta oferă o latență foarte redusă și o scalabilitate a lățimii de bandă cu consum redus de putere pentru procesoare și dispozitive de accelerare specializate.

Instrumente de dezvoltare

Interfața grafică cu utilizatorul (GUI) pentru diagnosticare ChipLink de la Microchip oferă instrumente extinse de depanare, diagnosticare, configurare și analiză tehnică pentru o implementare rapidă.

Disponibilitate

Switch-urile calificate pentru industria auto – Switchtec Gen 4 PCIe – sunt disponibile pentru producție. Pentru informații privind achiziționarea, contactați un reprezentant de vânzări Microchip.

Microchip Technology

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu