Premier Farnell și Fox Electronics au semnat un acord global de distribuție în regim de franciză pentru o nouă gamă de cuarțuri, de oscilatoare fixe și configurabile, TCXO-uri și VCXO-uri.

by donpedro

XpressO de la Fox, considerat o inovație în soluțiile configurabile de control al frecvenței.

Acordul global va aduce peste 200 de piese noi de la Fox Electronics care vor deveni disponibile pentru livrarea a doua zi, oferind o gamă cuprinzătoare de regulatoare de frecvență.

Premier Farnell plc, distribuitorul multi-canal de produse electronice, a anunțat încheierea unui acord global de distribuție în regim de franciză cu Fox Electronics, specialist de prestigiu în proiectarea și furnizarea de regulatoare de frecvență.

Clienții mărcilor operaționale ale Premier Farnell – Farnell, Newark/element14 și element14 – vor avea acum acces global la linia completă de cuarțuri, oscilatoare, TCXO-uri, VCXO-uri de la Fox Electronics, precum și la oscilatorul cu cuarț XpressO de la Fox, care a fost considerat ca fiind o inovație totală în soluțiile configurabile de reglare a frecvenței. XpressO utilizează o familie de ASIC-uri proprii, create și dezvoltate cu accent pe tehnologiile de reducere a zgomotului. XO-urile XpressO & VCXO-urile sunt furnizate în diferite pachete și la diferite tensiuni și sunt configurabile cu frecvențe personalizate de la 0,75MHz la 1350 MHz, cu modulații de frecvență extrem de scăzute.

Prin acest acord, Fox Electronics își extinde suportul de piață asupra tuturor operațiunilor globale ale Premier Farnell și colaborează la noi informații de produs prin intermediul element14, portalul inovator de informare al Premier Farnell și comunitatea online dedicată inginerilor electrotehniști care le permite să colaboreze, să partajeze și să acceseze noi informații, lucru care le oferă sprijin în munca de proiectare.

Prin intermediul rețelei globale de distribuție a Premier Farnell și al element14, noile produse Fox pot fi comandate în vrac și sunt disponibile pentru livrare a doua zi, cu ajutorul site-urilor în limbi locale și al birourilor regionale, pentru a asigura vânzări excelente și suport tehnic clienților pentru toate liniile de producție.

„Parteneriatul nostru cu Fox Electronics demonstrează angajamentul nostru de a oferi cele mai recente inovații în ceea ce privește cuarțul și oscilatoarele”, a afirmat Marianne Culver, Director global Gestionare furnizori și lanțuri de distribuție din cadrul Premier Farnell. Acesta este un alt exemplu al modului în care le oferim sprijin clienților noștri prin crearea unor relații de top pe piață, puternice și strategice”.

„Fox Electronics este foarte bucuros să-și extindă relațiile cu Premier Farnell. Cu ajutorul produselor inovatoare de la Fox și al modelului de afaceri adoptat de Premier Farnell, bazat pe servicii excelente, de la proiectare conceptuală până la producție, vom ajunge împreună la baza de clienți într-un mod mai eficient”, a afirmat E.L. Fox, Președinte Fox Electronics.

www.farnell.com/ro

Adaugă un comentariu