Pregătiți-vă pentru viitor!

by donpedro

“Tehnologia M2M trebuie să fie ușor de utilizat și ușor de implementat” – acesta este conceptul firmei Digi International. De aceea Device Cloud este o soluție simplă, sigură și scalabilă.

Device Cloud by Etherios™, o platformă M2M, elaborată de Etherios, o divizie a Digi International (DGII), a câștigat 2 premii: “Cea mai bună implementare orizontală” și “Cea mai bună implementare verticală” în Battle of the Platforms la Conferința M2M Evolution, ce a avut loc în 27 August 2013, la Mandalay Bay în Las Vegas, Nevada.
Concursul a prezentat platforme de ultimă oră de la nouă companii, care au fost evaluate pentru abilitățile lor de a gestiona și de a oferi soluții M2M.

Despre Digi International
Digi International este expert în Soluții M2M, care combină produse și servicii ca soluții end-to-end, pentru a conduce eficient afacerile. Digi oferă cea mai largă gamă de produse wireless din industrie, o Platformă de cloud computing elaborată pentru dispozitive și servicii de dezvoltare pentru a ajuta clienții de a lansa rapid pe piață dispozitive și aplicații wireless. Întregul set de soluții Digi este adaptat pentru a permite ca orice dispozitiv să comunice cu orice aplicație, oriunde în lume.

Despre Etherios
Etherios este un expert și furnizor de servicii cloud computing, și a ajutat multe organizații de a realiza strategia lor de IT în jurul conceptului cloud computing pentru CRM (Customer Relationship Management), integrare de sistem, de instruire și dezvoltarea de aplicații personalizate. Etherios are centre de soluții în Chicago și Dallas furnizând consultanță în management, dezvoltarea de afaceri cloud și servicii de instruire în SUA și în străinătate. Aflați mai multe la www.etherios.com.
Digi International a achizitionat, în noiembrie 2012, firma Etherios, lider furnizor de servicii Cloud Computing și creatorul The Social Machine®, o nouă metodă, revoluționară, bazată pe Cloud pentru integrarea dispozitivelor în procesele de bază din afaceri prin intermediul Salesforce Service Cloud. Combinând iDigi® Device Cloud™ cu The Social Machine®, se va permite ca aproape orice dispozitiv, oriunde în lume, să se conecteze rapid și ușor la Service Cloud. Informații despre Digi International: www.digi.com. Informații despre iDigi Device Cloud: www.idigi.com.

Cerințe precum: (1) Conectarea Oricărui dispozitiv inteligent care poate să comunice, Oriunde cu alt Device Cloud având control în timp real în rețeaua de dispozitive, (2) Dezvoltarea unei aplicații care are nevoie de acces la datele altui dispozitiv, (3) O perspectivă asupra datelor dintr-un dispozitiv pentru a conduce eficient un proces tehnologic sau o afacere, sunt acoperite de Device Cloud, iar productivitatea crește și costurile scad.
Device Cloud are funcțiile:
• Conectează orice dispozitiv cu open API (Application Programming Interface) și Etherios Cloud Connector
• Oferă Set Complet de instrumente pentru a construi soluția dvs. în Internetul Lucrurilor (Internet of Things – IoT)
• Gestionează dispozitivele în masă pentru creșterea eficienței
• Promovează afacerea și informațiile prin vizualizarea datelor
Vezi mai multe la: www.etherios.com/products/ devicecloud/connector

Managementul Dispozitivelor

Controlează dispozitivele în timp real. Sarcini care au cerut zile sau săptămâni pentru a se finaliza peste o rețea întreagă de dispozitive, pot fi executate în câteva minute, economisind timp și bani.
Managementul se bazează pe:

Control centralizat
Se editează configurațiile, se actualizează firmware-ul, se descărcă software-ul și se monitorizează locali­zarea și starea bunurilor de la distanță prin intermediul unui browser web.

Control de grupuri
Dispozitivele sunt grupate și etichetate pentru a le organiza și a simplifica rețeaua.

Operațiuni planificate
Automatizarea sarcinilor, cum ar fi reporniri sau actualizări de firmware, pentru a rula o singură dată sau în mod recurent.

Alarme și notificări
Se primește o notificare imediată atunci când un dispozitiv intră într-o stare anumită și se iau măsuri corective.

Management de abonament
Se activează sau dezactivează liniile celulare și se monitorizează datele pentru asigurarea că nu apar supracosturi.

Etherios Cloud Connector

Conectează orice dispozitiv de tip Device Cloud cu Cloud Connector. Conectarea este disponibilă în prezent pentru dispozitive Android, Embedded și Kinetis. Familia de conectoare simplifică procesul de gestionare a infrastructurilor dinamice de dispozitive și face ușoară implementarea de dispozitive și aplicații. Caracteristici:
• Amprenta de memorie incredibil de mică
• Suportă orice platformă de operare
• Mesagerie în două direcții pentru mesagerie completă cloud-la-dispozitiv și control
• Management de dispozitive și de instrumente de depanare, incluzând: editarea configurației, actualizări de firmware și reporniri de dispozitive
• Instrumente de dezvoltare a aplicațiilor
• Management de la distanță pentru fișiere de sistem
• Conexiuni securizate

Detalii tehnice și comerciale:

Ing. Gheorghiţă Chirculete
Key Account Sales Manager
gheorghita.chirculete@ecas.ro
www.ecas.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu