Preasamblați, testați, gata de conectare

by donpedro

Mai puțin efort, mai puține erori: Cu cablurile gata de conectare de la binder, cablarea cu conductoare cu un singur miez (nucleu) nu mai este necesară. Acestea oferă baza esențială pentru concepte plug&work rentabile în instalarea M12 pe teren.

binder, un furnizor de top de conectori circulari industriali, oferă cabluri preasamblate, turnate și deja testate în segmentul standardizat M12. Clienții din domeniul automatizărilor industriale le pot utiliza pentru a scurta timpul de instalare și a evita erorile. Standardele naționale și internaționale obligatorii asigură că produsele pot fi înlocuite rapid și ușor.

Avantaje pentru utilizatori datorită standardizării

Conectorii circulari M12 sunt componente de bază ale tehnologiei de automatizare. În prezent, aceștia sunt indispensabili pentru conectarea senzorilor, actuatorilor și a altor componente în domeniu – atât pentru transmiterea semnalelor și a datelor, cât și pentru alimentarea cu energie a dispozitivelor. Conectorii M12 sunt potriviți pentru diverse rețele industriale, cum ar fi CAN, Profibus sau Profinet, în funcție de codificarea acestora.

Datorită standardizării, soluțiile de conectivitate M12 sunt compatibile între producători: DIN EN 61076-2 reglementează cerințele geometrice, caracteristicile electrice, precum și specificațiile legate de aplicații pentru produse și prescrie cerințele de testare. De exemplu, DIN EN 61076-2-101 reglementează conectorii M12 cu codurile de la A la D pentru transmiterea semnalelor, utilizarea fieldbus și, respectiv, Ethernet industrial. DIN EN 61076-2-109 definește caracteristicile obligatorii ale conectorilor industriali de date cu codificare X de până la 10 Gbit/s, iar DIN EN IEC 61076-2-111 se referă la conectorii de putere M12 cu codificare S, T, K și L.

Standardizarea ușurează schimbul de componente M12, îi face pe utilizatori independenți de furnizorii individuali și – un aspect de actualitate – ajută la prevenirea blocajelor în aprovizionare.

Cabluri gata de conectare

Portofoliul binder de cabluri gata de conectare din segmentul M12 include un număr mare de tipuri de conectori cu diferite codificări. Proiectate cu 3 până la 12 pini, produsele drepte și înclinate – turnate pe una sau pe ambele părți – sunt disponibile în diferite calități de cablu. În plus față de dimensiunea M12, binder oferă și alte produse gata de conectare, de exemplu pentru factorul de formă M8, mai mic și, de asemenea, standardizat.

binder

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu