PIM486 Enviro de la Pimoroni pentru Raspberry Pi – disponibil la Mouser – permite accesul de la distanță la datele senzorilor

by donpedro

Mouser Electronics, Inc., lider în lansarea de noi produse (NPI New Product Introduction) și în susținerea inovației, oferă acum modulul PIM486 Enviro de la Pimoroni. PIM486 Enviro pentru Raspberry Pi furnizează o soluție completă de senzori pentru monitorizarea în aplicații de interior, oferind măsurarea precisă a presiunii, temperaturii, umidității, nivelului de zgomot și luminii. Placa este complet asamblată și permite inginerilor să transmită datele colectate pe un server extern, permițând accesul de la distanță din orice locație.

Placa Pimoroni PIM486 Enviro, disponibilă la Mouser Electronics, include un senzor de umiditate și presiune Bosch BME280. Proiectat pentru aplicații mobile care prioritizează consumul redus de putere și factorul de formă redus, senzorul BME280 oferă un instrument de înaltă liniaritate pentru măsurarea umidității, presiunii și temperaturii. Caracteristicile deosebite, precum precizie excepțională și răspuns rapid în timp, oferă senzorului BME280 abilitatea atât de a colecta informații din mediu în orice moment cât și de a-și adapta comportamentul în consecință.

PIM486 Enviro include, de asemenea, un senzor optic Lite-On LTR-559ALS-01 – un senzor digital de lumină și de proximitate, integrat I²C, cu emițător încorporat – precum și un microfon MEMS Knowles SPH0645LM4H-B. Enviro este livrat sub forma unui modul compact de 65 mm × 30 mm × 8.5 mm și vine însoțit de o bibliotecă Python, acesta fiind ideal pentru utilizarea cu Raspberry Pi Zero și cu toate modelele compatibile cu Raspberry Pi de 40-pini.

Pentru mai multe informații vizitați pagina: https://eu.mouser.com/new/pimoroni/pimoroni-pim486-enviro/.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu