PILOT 6 – Sistem de operare AOI sigur, mai ușor de folosit şi mai flexibil

by donpedro

Noul sistem de operare PILOT 6 este o nouă generație de sisteme de operare care combină programul de testare rapid și confortabil cu inspecția de maximă siguranță.

PILOT 6 SmartGuide

La salonul de electronică de la Munchen din acest an GOPEL electronics a prezentat sistemele AOI disponibile cu un sistem complet nou de operare numit PILOT 6.
Ținta principală va fi generația de programe de testare rapidă și confortabilă, combinată cu maximum de flexibilitate și siguranță pentru utilizatori.
În comparație cu versiunea precedentă, PILOT 6 a fost revizuit și complet reconstruit astfel încât în final integrează numeroase funcții noi.
Un aspect cheie al dezvoltării a fost optimizarea structurilor interne pentru a permite pași de operare simpli și ușori de la importul de date pînă la ajustarea și îmbunătățirea programelor de testare.
Acest concept de operare confortabil a fost combinat suplimentar cu prezentarea tridi­men­sională a componentelor și programelor de testare pentru a vizualiza în mod realist etapele individuale. Diferitele metode de inspecţie (de exemlu inspecţia din diferite unghiuri a pinilor IC) şi programarea virtuală pentru generarea și optimizarea programelor de testare externe deja cunoscute din versiunile anterioare sunt utilizabile şi în noul program PILOT 6. Toate funcţiile de testare şi intrările în bibli­oteca de date sunt extensibile într-o bază modulară oferind astfel o excelentă flexibilitate.
Noua versiune PILOT 6 se evidențiază în plus prin sistemul integrat de operare SmartGuide care este un concept de operare extrem de simplu pentru generarea programelor de testare chiar şi pentru utilizatori neexperi­mentați. Utilizarea este comparabilă şi la fel de uşoară ca a unui smartphone: instrucțiuni de utilizare clare și ușoare, într-un sistem optic deja cunoscut, prin intermediul unui monitor de tip touch screen care asigură o utilizare uşoară de la importarea datelor până la inspecţia finală.
Chiar şi fără cunoştinţe anterioare, programele de testare pot fi create extrem de rapid. Opţiunea SmartGuide poate fi folosită de exemplu la lansarea unui nou proces de asamblare pe durata schimbului de noapte.
Noul sistem de operare PILOT 6 este disponibil pentru sistemele AOI AdvancedLine, Basic Line, THT-Line şi TurboLine de la Gopel și împreună cu modulul senzor 3D•EyeZ asigură măsurarea 3D în mod real şi corect a punctelor de lipire şi a componentelor

Contact:
Adrian Iliescu
InterElectronic Romania SRL
+36 30 402-1987
+40 74 898-7270
adrian.iliescu@interelectronic.net
www.interelectronic.net

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu