Philips Semiconductors prezintă un transalator logic serial de înaltă viteză destinat simplificării lărgimilor mari de bandă

by donpedro

Noiembrie 2001 – Philips Semiconductors a adăugat doi noi membrii, PTN3310 şi PTN3311, familiei sale de circuite integrate destinată producătorilor de echipamente pentru infrastructură de reţea şi staţii telecom. Translatoarele logice seriale de înaltă viteză PTN3310 şi PTN3311 simplifică şi rezolvă problemele legate de integritatea semnalului cu care se confruntă protocolul actual telecom şi cerinţele interfeţei ASIC (Application Specific Integrated Circuit) de reţea pentru sisteme de temporizare şi căi de date de bandă largă şi înaltă viteză. Făcând parte din familia Performance Telecom / Networking (PTN), produsele permit extinderea soluţiilor ASIC pentru generaţia următoare şi pentru circuitele integrate de înaltă performanţă pentru interfeţe fizice. Translatoarele oferă o reducere a costurilor pentru soluţiile de translatare logică de pe piaţă. PTN3310 şi PTN3311 oferă de asemenea performanţă de bandă largă pentru aplicaţii care necesită rate tipice de date de până la 800 Mbps.
PTN3310 şi PTN3311 oferă soluţii care se adresează necesităţilor variate ale interfeţelor logice ale modulelor optice de transmisie. Translatoarele îndeplinesc standardele LVDS EIA-644 and PECL. Această translaţie compactă între LVDS şi PECL oferă utilizatorilor finali o cale simplă de a folosi circuite integrate optice pentru transmisie de la diferiţi producători, pentru maximizarea performanţelor, şi elimină necesitatea de reproiectare a interfeţelor pentru aceste noi circuite integrate. Reţelele de înaltă viteză şi aplicaţiile telecom care folosesc aceste translatoare logice seriale de înaltă viteză includ ATM, SONET/SDH, comutatoare, routere şi multiplexoare add/drop.
PTN3310 şi PTN3311 sunt disponibile în carcase de 8 pini de tip SO.
www.semiconductors.philips.com

Adaugă un comentariu