Philips propune soluţia amplificator CDMA de înaltă performanţă, ieftină pentru staţiile de bază celulare

by donpedro

Royal Philips Electronics a prezentat o nouă soluţie de amplificator pentru staţiile de bază ale telefoanelor celulare Code Division Multiple Access (CDMA). Dispozitivul permite proiectanţilor să creeze un amplificator de putere RF la 60W cu număr redus de componente, dimensiuni mai mici ale carcasei şi performanţă îmbunătăţită la un preţ mai bun decât al altor opţiuni disponibile.
Utilizatorii de servicii mobile solicită rate de date din ce în ce mai ridicate, în special pentru servicii de date multimedia. Satisfacerea acelor cerinţe necesită o nouă generaţie de amplificatoare de staţii de bază cu rapoarte de putere vârf-spre-mediu. Tehnologia LDMOS (Laterally Diffused-MOS) satisface această cerinţă şi modulele integrate ajută la reducerea timpului şi a costurilor.
Specificaţia iniţială a produsului include modulul de putere BGF802-20 CDMA800 şi tranzistorul BLF0810-180 LDMOS. Este, de asemenea, disponibil un proiect de amplificator ce foloseşte un singur BGF802-20 şi două tranzistoare BLF0810-180.
BGF802-20 este ultimul din seria de module de putere liniare LDMOS pentru staţii de bază celulare, toate având aceleaşi dimensiuni, proiectate pentru a fi implementate ca un modul de putere şi tranzistor final. Seria suportă servicii de date cum ar fi CDMA2000 şi EDGE. Pentru CDMA este, de asemenea, oferit un modul de 1900MHz şi pentru EDGE standard, sunt disponibile module pentru 800/900/1800/1900MHz, împreună cu tranzistoarele finale corespuzătoare.
Fiecare modul de putere este un amplificator UHF multi-stare, folosind socluri LDMOS pe o bridă de cupru placată cu aur, montat cu circuit biasing adecvat şi controlat termic într-o capsulă industrială standard SOT365 care măsoară numai 48,4 x 18,5 x 9,25mm.
BLF0810-180 este un tranzistor LDMOS şi este dispozitivul cu cea mai mare putere în cea mai mică carcasă disponibilă curent pe piaţă. Pentru cerinţe de putere mică este disponibilă, de asemenea, o versiune de 90W (BLF0810-90), în aceeaşi capsulă standard.

www.semiconductors.philips.com

Adaugă un comentariu