On Semiconductor numește Digi-Key Electronics – “Distribuitorul Anului”

by donpedro

Digi-Key Electronics, lider global în distribuția de componente electronice, a fost desemnat “Global High Service Distribuitor” pentru 2019 de către producătorul ON Semiconductor. Acest premiu onorează distribuitorul care a avut cele mai bune inițiative de marketing digital, a crescut portofoliul de clienți și a promovat și vândut cele mai noi și inovatoare produse ale ON Semiconductor. Compania Digi-Key a punctat decisiv atât la capitolul managementul stocurilor, cât și în ceea ce privește excelența întregului proces în piața semiconductorilor care evoluează foarte rapid.

“În numele întregii organizații, doresc să felicit Digi-Key pentru că a fost numit distribuitorul nostru global de servicii pentru anul 2019”, a declarat Jeff Thomson, Vice-Președinte senior al departamentului de vânzări globale pentru ON Semiconductor. “Atât timp cât distribuția rămâne cel mai rapid canal în aducerea produselor pe piață pentru afacerea noastră, este esențial să avem parteneri precum Digi-Key care ne permit să obținem un succes global și să creștem puterea de penetrație a pieței. Vrem să vă mulțumim pentru continuarea parteneriatului nostru.”

ON Semiconductor este un lider industrial care încurajează parteneriatele în domeniul distribuției la nivel global. Aproximativ 60% din afacerile companiei rezultă din vânzările obținute prin canalele de distribuție, această abordare fiind cea mai rapidă cale către piață.

“Compania Digi-Key este mândră să primească acest premiu prestigios de la ON Semiconductor”, a declarat David Stein, Vice Președinte al departamentului de management al furnizorilor la nivel global la Digi-Key. “ON Semiconductor are o tradiție în a oferi soluții inovatoare bazate pe semiconductoare și suntem recunoscători să fim partenerii lor pentru a ajuta inginerii de pe întregul glob să-și rezolve provocările lor unice de proiectare.”

 

[sam id=”14″ codes=”true”]

 

Pentru mai multe informații sau pentru a comanda de la Digi-Key din linia completă de produse ON Semiconductor, vă rugăm să vizitați oricare din paginile globale de internet ale Digi-Key.

Digi-Key Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu