O soluție pentru toate situațiile: Modlight60 Pro-RGB

by gabi

Coloana de semnalizare Modlight60 Pro-RGB IO-Link de la Murrelektronik permite o semnalizare clară și fiabilă. (Sursă imagine: Murrelektronik GmbH)

Coloana de semnalizare IO-Link Modlight60 Pro-RGB de la Murrelektronik este o soluție versatilă, personalizabilă și eficientă din punct de vedere al costurilor pentru situațiile care necesită o semnalizare clară și fiabilă.

Prin cele 20 discuri LED RGB, 21 de culori reglabile și zece modele de lumină diferite, coloana de semnalizare Modlight60 Pro-RGB IO-Link de la Murrelektronik oferă opțiuni flexibile pentru o semnalizare clară și atrăgătoare prin separarea optică a discurilor LED RGB individuale – chiar și în medii solicitante. Luminozitatea LED-ului poate fi adaptată la alegere, iar modul ecologic de reducere a luminozității cu 50% permite eficientizarea energetică a coloanei de semnalizare. Una dintre versiunile coloanei are o sonerie care oferă opt tonuri diferite și permite astfel o semnalizare acustică personalizată.

Setarea coloanei de semnalizare rezistente la praf și stropi IP65 este simplă și nu necesită o configurare extinsă. Aceasta poate fi conectată printr-un cablu M12 neecranat și poate fi pusă în funcțiune fără IODD (IO Device Description). Cele două IODD-uri diferite permit un control individual al benzilor LED RGB pentru a putea seta culorile, modelele intermitente și animațiile cu ajutorul datelor din proces.

O coloană, mai multe tipuri de semnal

Coloana de semnalizare oferă diferite moduri de operare, permițând utilizatorilor să realizeze mai multe tipuri de semnalizări, de la o singură coloană. În modul Stack, discurile LED individuale pot fi segmentate în maxim cinci unități, care să permită afișarea unei coloane de semnalizare clasice. Dimensiunea și culorile segmentelor pot fi personalizate. Funcția Autoscale permite împărțirea automată și simetrică a panourilor cu LED-uri pentru semnalizarea pe întreaga suprafață în scopul unei vizibilități maxime. Utilizatorii pot accesa Level Mode pentru vizualizarea precisă și procentuală a proceselor de operare, de exemplu pentru a afișa progresul producției sau nivelurile de încărcare. Iar în modul Slice se pot controla culoarea, modelul de lumină și animația fiecărui disc LED.

Modlight60 Pro-RGB are aprobarea cURus pentru piețele din SUA și Canada și poate fi utilizată în multe industrii, cum ar fi cea auto, intralogistică, mașini-unelte, ambalaje și semiconductori.

Murrelektronik GmbH
Tel.: +43 1 7064525-0 | Fax: +43 1 7064525-300
info@murrelektronik.at
www.murrelektronik.ro

S-ar putea să vă placă și