O nouă carte electronică de la Qorvo și Mouser explorează eficiența energetică în proiectarea electronică

by donpedro

Mouser Electronics, Inc., distribuitor global autorizat care oferă cele mai noi dispozitive semiconductoare și componente electronice, prezintă o nouă carte electronică realizată în colaborare cu Qorvo®, în care se evidențiază modul în care managementul și eficiența energetică permit tehnologii și dispozitive de ultimă generație. În Powering Up Your Design, experții în domeniu de la Qorvo și Mouser oferă analize aprofundate ale celor mai importante componente, arhitecturi și aplicații în domeniul managementului puterii.

În fiecare industrie, proiectanții și producătorii creează tehnologii de ultimă generație care ne vor face viața mai inteligentă, mai dinamică și mai eficientă. Integrarea unui management fiabil al energiei permite proiectanților să reducă dimensiunea și costul soluției, să minimizeze consumul de energie și să accelereze timpul de lansare pe piață.

Powering Up Your Design, noua carte electronică de la Mouser și Qorvo, oferă șapte articole cuprinzătoare pe teme precum proiectarea sculelor electrice, controlul motoarelor de curent continuu fără perii și managementul puterii pentru aspiratoarele portabile. Cartea electronică conține informații despre produse pentru 15 soluții Qorvo, permițând cititorilor să identifice și să exploreze rapid dispozitivele necesare pentru aplicațiile de management al puterii de ultimă generație.

Printre produse se numără PAC5524 Power Application Controller® (PAC) de 70V cu număr mare de pini. PAC5524 combină într-un singur produs un nucleu Arm® Cortex®-M4F de 150 MHz ‘flash-based’, de înaltă performanță și multă memorie, cu un sistem de gestionare a puterii, drivere de poartă ‘high-side’ și ‘low-side’ și componente de condiționare a semnalului. PAC5556 de la Qorvo este un sistem pe cip (SoC) de semnal mixt care dispune, de asemenea, de un procesor digital Arm Cortex-M4F complet programabil, într-o capsulă de 10 mm × 10 mm, care ajută la reducerea costurilor de materiale cu până la 35%.

Noua carte electronică conține, de asemenea, informații despre circuitele integrate pentru managementul puterii de înaltă performanță (PMIC) de la Qorvo. PMIC-ul ACT85610 oferă protecție integrată împotriva pierderilor de putere (PLP – Power Loss Protection), ceea ce îl face o alegere potrivită pentru unitățile SSD (Solid State Drive), dispozitivele de tip ‘hot plug’ și aplicațiile industriale. ACT88329, disponibil la comandă de la Mouser, este un PMIC extrem de configurabil, cu cinci linii de tensiune și un secvențiator încorporat. Circuitul integrat, flexibil, permite reconfigurarea fără a fi nevoie de modificări ale PCB-ului și este ideal pentru alimentarea unei game largi de dispozitive, inclusiv dispozitive purtabile, FPGA-uri, procesoare video și aplicații SSD.

Mouser stochează o gamă largă de produse de la Qorvo, un producător de top de soluții inovatoare RF și mmWave care conectează oameni și lucruri în întreaga lume. Pentru a afla mai multe, vizitați https://eu.mouser.com/manufacturer/qorvo/. Pentru a citi noua carte electronică, accesați https://eu.mouser.com/news/qorvo-power-management/qorvo-poweringupdesign-ebook.html.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu