Nu irosiţi 13 kWh pe an! Adaptoarele Minwa cu mod de comutare vă vor ajuta să economisiţi!

by donpedro

Dacă veţi compara consumul de putere al adaptoarelor clasice cu cele în modul de comutare în regim de stand-by, veţi ajunge la nişte valori surprinzătoare. Diferenţa poate să se ridice la zeci de kWh pe an.

Dacă am lua ca exemplu un adaptor relativ obişnuit 12W 12V / 1A, am putea presupune că acesta va consuma 2W în modul stand-by. Adaptoarele moderne cu modul de comutare consumă doar 0.5W (uneori şi sub 0.3W). Diferenţa este de 0.5W, adică 13kWh pe an. Dacă am compara eficienţa per ansamblu la o sarcina reală, am ajunge la diferenţe şi mai mari întrucât eficienţa adaptoarelor cu modul de comutare este de 70-90%, în timp ce eficienţa unui circuit clasic (transformator + stabilizator linear) este de cele mai multe ori sub 50%.

Avantaje / Caracteristici:

1.Adaptoare universale cu mod de comutare
2.Consum redus de energie în modul stand-by, < 0.5W 3.Curent alternativ 100-240V, intrare 60 / 50Hz 4.Ieşire curent continuu 3.0 / 4.5 / 5.0 / 6.0 / 7.5 / 9.0 / 12V sau tensiune fixă 5.Rezistente la scurtcircuite şi suprasarcini 6.Uşoare şi compacte 7.Preţ competitiv Din acest punct de vedere, adaptoarele Minwa cu mod de comutare sunt net superioare adaptoarelor clasice. Sunt disponibile direct din stocul nostru, oferindu-vă toate beneficiile alimentatoarelor electrice cu mod de comutare şi pot înlocui cu succes adaptoarele clasice. In seria MW3 puteţi găsi tipuri cu o tensiune de ieşire ajustabilă în intervalul 3-12V şi cu conectoare de curent continuu de schimb. In seria Nx, puteţi găsi tipuri cu o tensiune de ieşire fixă şi cu conector de curent continuu fix de 5.2/2.1. Noile adaptoare sunt rezistente la scurtcircuite şi suprasarcini şi respectă cele mai recente cerinţe cu privire la eficienţa energiei (EuP/ErP 2). O tensiune de ieşire regulată relativ stabilă permite alimentarea directă a multor dispozitive fără stabilizatori– regulatori lineari (LDO) suplimentari, ceea ce simplifică designul dispozitivelor ţintă. Datorită dimensiunilor compacte, greutăţii reduse şi nu în ultimul rând preţului extrem de competitiv, aceste adaptoare reprezintă a soluţie potrivită pentru alimentarea electrică a diverselor dispozitive. Dacă sunteţi interesaţi să achiziţionaţi chiar şi tipurile ce nu se află pe stoc, vă rugăm să ne contactaţi la info@soselectronic.com

Adaugă un comentariu