Noul modul receptor IR de 3V de la Vishay

by donpedro

Noul modul receptor IR de 3V, este capabil să funcţioneze la tensiuni de alimentare la nivelul a 2,4 V, oferă imunitate la perturbaţii uşoare în sistemele telecomandă compacte.

Primul dispozitiv dintr-o nouă serie de module receptor în infraroşu miniaturizat caracterizat prin funcţionare la 3V şi înaltă imunitate la perturbaţiile ambiente uşoare a fost lansat de către Vishay Intertechnology, Inc. Capabil să funcţioneze la tensiuni de alimentare la nivelul a 2,4V la o distanţă de 35m, noul TSOP34838SS1A este prevăzut pentru sistemele de control la distanţă în infraroşu din produse finale incluzând jucării, televizoare, DVD playere, VCR-uri şi cutii set-top.
Cu un foto detector şi preamplificator combinate într-o singură capsulă compactă măsurând numai 6,95mm x 6mm cu o înălţime de 5,6mm, noul modul receptor de la Vishay Semiconductors permite proiectanţilor să dezvolte sisteme de comandă de la distanţă alimentate cu baterii, înalt integrate, cu economie de spaţiu.
Integrated Automatic Gain Control (ACG) suprimă tot felul de perturbaţii de la sursele luminoase, în timp ce ecranarea oferă protecţie împotriva perturbaţiilor câmpului electric. Carcasa epoxidică a modulului dublează ca un filtru IR.
TSOP34838SS1A poate funcţiona cu toate formatele comune de date, caracterizându-se printr-o rată de date maximă de 1000 bit/s. Un semnal de ieşire demodulat care poate fi direct decodat de către un microprocesor facilitează folosirea modulului în aplicaţii multimedia. Noul modul receptor este specificat pentru un domeniu al tensiunilor de alimentare de la 2,4V la 3,6V şi este compatibil TTL şi CMOS.
Mostre şi cantităţi pentru producţie ale TSOP34838SS1A sunt disponibile acum, cu termene de livrare de 6 la 8 săptămâni pentru comenzi mai mari.

http://www.vishay.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu