Noul circuit integrat – Fax/Modem AFE

by donpedro

TDK Semiconductor Corporation, lider pe piaţa mondială în proiectarea şi producerea de circuite semiconductoare pentru comunicaţie cu semnal mixt, a prezentat ultimul membru al familiei sale de dispozitive modem Analog Front End (AFE). Noul circuit 73M1903C este optimizat pentru apariţia în arhitecturi MFP/Fax şi este caracterizat de conformitatea PSTN. Circuitul 73M1903C integrează multe caracteristici anterior realizate cu ajutorul unor componente externe şi reprezintă soluţia cu costul cel mai scăzut pentru aplicaţiile de mică şi mare viteză, incluzând aici: V.17/V.34 Fax, MFP, POS. O caracteristică importantă a acestui dispozitiv o reprezintă suportul integrat pentru selectarea software a liniilor PSTN. Această proprietate oferă proiectanţilor posibilitatea de a respecta cerinţele de la nivel mondial, cu un singur circuit transformator standard economic DAA.
Realizat pe baza seriilor de modemuri analogice de înaltă performanţă TDK: 73M1903 şi 73M2901CE, circuitul 73M1903C include PLL on-chip, viteză de eşantionare de până la 16KHz şi interfeţe master/slave sau daisy chain cu procesorul.
TDK Semiconductor este cel mai mare furnizor de modemuri compacte AFE pentru piaţa din America de Nord, furnizând în lume peste 80 de milioane de dispozitive modem pentru: terminale POS (point-of-sale), telefoane fixe cu cartelă, aplicaţii industriale şi sisteme de monitorizare.

TDK Semiconductor Corp. www.tdksemiconductor.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu