NI îşi consolidează poziţia de lider mondial pe piaţa tehnologiilor wireless 5G prin achiziţia companiei BEEcube

by donpedro

BEEcube este un inovator în materie de tehnologie şi lider în furnizarea de soluţii de dezvoltare de prototipuri şi de implementare FPGA de înaltă performanţă.

National Instruments (simbol Nasdaq: NATI), lider în furnizarea de sisteme cu ajutorul cărora, inginerii şi oamenii de ştiinţă pot să răspundă celor mai mari provocări tehnice din lume, anunţă achiziţia companiei BEEcube, un inovator în materie de tehnologie şi lider în furnizarea de soluţii de dezvoltare de prototipuri şi de implementare FPGA de înaltă performanţă în domeniul cercetării wireless avansate, al infrastructurii wireless şi al aplicaţiilor militare şi de apărare.

Pe măsură ce Internetul Obiectelor (IoT) determină o cerere din ce în ce mai mare de transfer de date şi de dispozitive conectate, National Instruments se poziţionează cu entuziasm în avangarda cercetării şi a soluţiilor de dezvoltare de prototipuri pentru tehnologia wireless 5G de nouă generaţie,” a declarat Charles Schroeder, director de Comunicaţii RF în cadrul NI. “National Instruments şi BEEcube au o filosofie şi o viziune comună asupra dezvoltării de sisteme bazate pe platformă, şi suntem convinşi că prin contopirea celor două companii, poziţia noastră de lider se va consolida pe măsură ce tehnologia 5G avansează spre comercializare.

Chen Chang, fondator și CEO al BEEcube, a adăugat: “Timp de mulți ani, BEEcube a fost în fruntea inovației tehnologice în domeniul aplicațiilor de telecomunicații. Prin unirea cu National Instruments, vom avea resursele necesare pentru a ne continua eforturile depuse până în prezent în materie de cercetare 5G, și pentru a le oferi clienților noștri, soluții ce permit implementarea de noi infrastructuri la scară globală.

BEEcube devine o filială deținută integral de National Instruments, sub conducerea lui Chen Chang, și va continua să-şi vândă și să-şi susțină produsele sub marca BEEcube, prin intermediul propriilor canale de vânzare directă şi de distribuţie. Achiziția BEEcube nu are un impact semnificativ asupra situațiilor financiare consolidate ale National Instruments.

Despre BEEcube
BEEcube (www.beecube.com) este un inovator în materie de tehnologie şi un lider în furnizarea de platforme avansate, complet programabile, de procesare de semnale real-time utilizate în comunicaţii, apărare, educaţie şi cercetare, mai ales în cadrul proiectelor de dezvoltare de prototipuri în timp real, în cercetare universitară, comunicaţii militare, supraveghere şi interceptare a semnalelor electromagnetice, de cercetare avansată/5G şi implementare de infrastructuri wireless.

Declaraţii anticipative
Acest comunicat de presă conţine „declaraţii anticipative”, cu privire la consolidarea poziţiei de lider a National Instruments pe măsură ce tehnologia 5G avansează spre comercializare şi punerea la dispoziţie a resurselor necesare pentru continuarea eforturile depuse până acum în materie de cercetare 5G și pentru dotarea clienților cu soluții ce facilitează implementarea de noi infrastructuri la scară globală. Aceste declaraţii anticipative sunt supuse la o serie de riscuri şi incertitudini intrinseci, inclusiv, riscul unor schimbări nefavorabile sau fluctuaţii în economia globală, întârzieri în lansarea pe piaţă a noilor produse, variaţii în cererea clienţilor pentru produsele NI, capacitatea NI de a-şi păstra angajaţii, clienţii sau alte parteneriate-cheie în urma achiziţiei companiei BEEcube. Rezultatele reale pot diferi semnificativ faţă de aşteptările scontate. National Instruments îşi îndeamnă cititorii să consulte formularul 10-K aferent exerciţiului financiar încheiat la 31 decembrie 2014, precum şi alte documente depuse la SEC (Agenţia pentru valori mobiliare şi operaţiuni bursiere din SUA), referitoare la alte riscuri asociate cu performanţele sale viitoare.

National Instruments
www.ni.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu