National Semiconductor îşi măreşte portofoliul de echipamente audio cu cinci amplificatoare audio Boomer, proiectate pentru aplicaţii portabileentru aplicatii portabile

by donpedro

12 iunie 2001 – National Semiconductor Corporation (NYSE: NSM), mărind gama pentru popularele amplificatoare audio Boomer, a anunţat astăzi producerea de cinci noi produse audio destinate aplicaţiilor pentru computerele notebook, PDA-uri, telefoane celulare, playere MP3, utilitare pentru informaţii şi alte dispozitive alimentate la baterii.
Cele mai noi amplificatoare audio de la National sunt amplificatoarele audio de putere LM4900, amplificatorul LM4892 cu capabilităţi pentru cască, amplificatorul de difuzor LM4819 şi amplificatoarele pentru cască cu posibilităţi de oprire LM4809 şi LM4810. Toate cele cinci amplificatoare audio au circuite electronice pentru eliminarea zgomotului care se produce în timpul pornirii şi opririi. Mai mult, fiecare din aceste produse este stabil, nu oscilează şi se poate configura precis cu rezistoare externe, care permit flexibilitate în proiectare.
www.national.com