Murata Power Solutions introduce prima serie de convertoare DC/DC 30W având dimensiuni 1/32 “brick”, conforme cu standardul industrial DOSA

by donpedro

Murata Power Solutions a anunţat seria LT de convertoare 30Waţi DC/DC cu izolare, disponibile într-o format miniatură de 1/32 “brick”, format compatibil standardului industrial Distributed-power Open Systems Alliance (DOSA), varianta open-frame. Măsurând doar 19.1 × 23.4 × 8.89mm, seria ULT necesită un spaţiu pe placă mult mai mic decât alte produse de 30W de pe piaţă şi este disponibil cu opţiunea de montare prin găuri pe placa de circuit sau pe suprafaţă.
Seria ULT a fost concepută pentru o gamă largă (2:1) gama de tensiuni de intrare, 36 – 75VDC, pentru a îndeplini cerinţele de alimentare de la baterie 48V şi 60V în sisteme de back-up. Versiunea de produs iniţială include modele cu ieșiri de 5V, 12V, 3.3V. Modele cu tensiuni mai mici vor apare în viitorul apropiat. Puterea maximă de ieşire de 30W este disponibilă la modelul 12V, iar modele de 5V şi 3.3V produc 25W. Variația tensiunii la ieșire este în general de ±0,1% din Vout în toată gama de Vin, având sarcină maximă. O funcţie de trimerare externă permite ca tensiunea de ieşire să fie ajustată între +10% … -20%, pentru a se compesa pierderile. Intrarea este izolată de ieşire, fiind certificată la 1500V, în conformitate cu standardul de siguranţă recunoscut pe plan internaţional EN/UL60950.
Seria ULT oferă caracteristici care includ control On/Off de la distanţă prin logica de control, fie negativă fie pozitivă, ajustarea Vout şi capabilitatea de sesizare de la distanță a nivelului tensiunii la ieșire (remote sense). În plus, convertorul are un număr de caracteristici de protecţie, inclusiv de protecţie a ieşirii la scurtcircuit, oprire la depășirea temperaturii şi blocare la subtensiune pe intrare.
Seria ULT este destinată să lucreze în mediile cele mai grele, în aer liber, cu un interval de temperatură ambiantă de funcţionare de la -40 la +85°C.

Murata Power Solutions
www.murata-ps.com

Adaugă un comentariu