MOTOROLA MC3190-Z

by donpedro

Aduceţi beneficiile tehnologiei RFID în spaţiul industrial

MC3190-Z reprezintă un alt cititor RFID de la Motorola – primul cititor business de mână creat special pentru a extinde RFID-ul în spațiul industrial, îndreptat către client și mediile de afaceri. Acest aparat foarte multilateral se află în vitrinele magazinelor, în birourile business acoperite și de asemenea și în spitale, dar și în depozite și liniile de producție. MC3190-Z începe cu aceiași semnătură colțuroasă de design și o performanță înaltă găsită într-un produs industrial Motorola și adaugă ergonomia cerută pentru confortul de toată ziua și ușurinta în utilizare. La doar jumătate din greutatea corespondenților lui industriali, MC3190-Z este cel mai ușor cititor UHF RFID de mână de pe piață. Este bine echilibrat, manerul tip pistol aduce confort pentru cele mai intense aplicaţii de citire. Iar randamentul adevărat și înalt al motorului de citire a lui Motorola RFID crește productivitatea muncii prin rata de citire mai mare, ceea ce mărește activitatea.

Motorola MAX RFID ANTENNA pentru maxim de performanţă a RFID-ului

Până acum companiile au fost forțate să aleagă între două tipuri de antene: una lineară polarizată pentru o distantă cât mai lungă de citire, iar alta circular polarizată pentru o acoperire mai mare. Antena MC3190-Z combină avantajele celor două tehnologii într-o antenă omnidirecțională autorizată care oferă ce este mai bun din ambele lumi – o distanță superioară de citire și o acoperire zonală superioară.
Orientarea antenei oferă o încredere extraordinară și nu este necesară alinierea cititorului cu eticheta. Drept rezultat, lucrătorii pot captura cu acuratețe și rapiditate etichetele RFID chiar și de pe cel mai dificil articol – de la o gramadă de îmbrăcăminte a unui magazin, sau dintr-un sertar cu fișe dintr-un birou, până la un raft cu dosare de date.

Obţineţi o valoare superioară – Design-ul colţuros şi dubla funcţionalitate de captare a datelor ale lui Motorola

MC3190-Z oferă cea mai bună formă și funcționare cu Motorola MAX Rugged și Motorola MAX Data Capture. În timp ce MC3190-Z este creat pentru un spațiu de acoperire, Motorola Max Rugged aduce specificațiile de top pentru a asigura o funcționare corectă și un ciclu de viață ridicat în orice mediu. Cititorul trece cel mai greu test de impact din industrie, este capabil să reziste la cădere pe beton de la 4 ft./1.2m şi a rezistat şi la unul dintre cele mai dure teste de anduranţă: 1000 de căderi de la 0,5m. Utilizând etanşarea iP54, aparatul poate rezista la praf, stropiri și ștergerile de rutină necesare în spaţiile de producţie.
Motorola Max Data Capture pune două dintre cele mai bune “best-in-class” tehnologii avansate de captură a datelor într-un singur aparat – abilitatea de a citi etichetele RFID și de a scana codurile de bare. Această versatilitate se traduce în cât mai puține aparate de achiziționat și urmărit. Și doar pentru că MC3190-Z oferă o tehnologie RFID avansată nu înseamnă că este nevoie să sacrifice performanța codului de bare, aparatul citeşte cu precizie chiar și codurile de bare 1D degradate și de proastă calitate.

ROBUST şi UŞOR DE UTILIZAT – Capabilitate de Localizare

Până acum cititorul de mână RFID identifica apropierea generală a unui articol – de exemplu , un raft. MC3190-Z oferă o combinație unică a unei indicații intuitive, auditive și vizuale pentru a conduce lucrătorul cât mai repede la locația oricărui articol dorit. Cu cât aparatul se apropie de un articol specific, un ton sună mai tare și mai des, în timp ce o bară grafică crește în dimensiune.
Angajații pot localiza orice articol individual, referitor la unde ar putea fi, mai repede și mai ușor decât a fost vreodată.

Avantajul Motorola de ambele părţi

Când vei alege Motorola MC3190-Z, te vei bucura de avantajele comunicării cu un partener de clasă mondială, soluții manageriale și servicii de clasă mondială. Ecosistemul partenerial câștigător de premii oferă o gamă variată de aplicații specifice și la comandă pentru MC3190-Z, minimizând timpul de desfășurare și costurile. Compatibilitatea cu Motorola Mobility Services Platform (MSP) cât și cu Motorola Mobility Suite oferă un excelent control centralizat asupra tuturor dispozitivelor Motorola, incluzând aici abilitatea de a planifica, furniza, monitoriza, depana și securiza datele de la distanță pe aceste dispozitive și multe altele. În timp ce angajații tăi se vor baza zilnic pe MC3190-Z, Service-ul nostru va ajuta la o funcționare performantă și de vârf a dispozitivelor. Acest service unic include uzura și ruptura normală precum și acoperire pentru componentele interne și externe defectate prin spargerea accidentală la niciun tarif adițional – reducând semnificativ cheltuielile neprevăzute cu reparațiile.

LTHD Corporation
300153, 70 Ardealul Str., Timisoara, Romania
www.lthd.com

+40 356 401266
+40 256 201273
+40 729 009922
+40 256 490813

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu