Module pentru alimentare electrică DF11/12 cu comutare de linii, cu sau fără filtre de linie pentru montare pe PCB

by donpedro

Modulele DF11 şi DF12 sunt concepute special pentru curenţi cu viteză mare de variaţie şi sunt ideale pentru sarcini variabile. Modulul DF12 cu filtru de linie EMC este disponibil pentru curenţi standard în versiune standard sau medicală. Componentele individuale sunt conectate prin fire şi apoi lipite pe PCB prin intermediul unor pini. Variantele de produse care au comutatorul iluminat prezintă avantajul unei optimizări prin indicarea luminoasă a stării sursei de alimentare, acest aspect îmbunătăţind performanţele aplicaţiilor utilizatorilor.
Aceleaşi dimensiuni ale carcasei pentru versiunile de comutatoare de linie cu 1 sau 2 stări posibile ale contactului (poli) cât şi opţiunile de montare pe panou prin înşurubare şi fixare directă oferă utilizatorilor posibilitatea alegerii unui design dintr-o varietate foarte mare de posibilităţi şi în acelaşi timp oferă siguranţă optimă în aplicaţii. Produsele DF11 şi DF12 sunt certificate pentru operare la 10A, 125/250VAC, 50/60Hz în concordanţă cu ENEC, UL şi CSA. Sunt ideale pentru folosirea în echipamente, conform standardului IEC/EN 60950.
Produsele se potrivesc perfect în aplicaţii cu surse de alimentare sofisticate, întâlnite în mod special în industria IT, medicală şi de măsurare precum şi în alte echipamente industriale.

Modulele de alimentare electrică cu filtre seria 5120 oferă un nivel de performanţă sporit la costuri reduse

Produs

Schurter anunţă lansarea noilor module de putere de alimentare cu filtre, seria 5120 cu carcasă metalică, în versiune metal flange, standard şi medicală.
Seriile sunt dimensionate pentru curenţi de 1, 2, 4, 6, 10 şi 15A cu filtru cu o treaptă. Astfel îndeplinesc cerinţele specifice standardului IEC/EN/UL 60950 pentru utilizarea în echipamente IT şi IEC/EN/UL 60601 pentru utilizarea în echipamente medicale. Modulele din seria 5120 sunt în curs de certificare în conformitate cu ENEC pentru curenţi de până la 10A şi UL/CSA pentru curenţi până la 15A la 250VAC. Seria este disponibilă şi în clasă de protecţie II conform IEC 61140 şi poate fi special echipată cu condensatoare din clasa X1 pentru a obţine performanţe îmbunătăţite de protecţie la supratensiuni ce pot apare în alimentarea electrică.

Avantaje

Suprafaţa mare de contact a carcasei metalice (carcasă specială metal flange) a modulului 5120 la şasiu garantează o ecranare electromagnetică optimă
Posibilităţile multiple de montare (pe panou frontal sau pe spatele şasiului). Montarea prin nituire, practic invizibilă, pentru montarea pe spate înlocuieşte cu succes piuliţele.
Notă: Această facilitate este unică şi nu o întâlniţi la firmele concurente.
Versiune pentru echipamente în clasa II de protecţie conform IEC 61140
Materialele utilizate (lipsa răşinilor de etanşare) fac ca acest produs să respecte standardele de protecţie a mediului.

Domenii de utilizare:
Noile filtre compacte pot fi utilizate cu eficienţă maximă în sursele de alimentare ale echipamentelor industriale, ale echipamentelor IT şi medicale, unde se impune obligatoriu respectarea standardelor EMC de imunitate la emisii perturbatoare.

COMET electronics
office@comet.srl.ro

Aplicaţiile tipice sunt:

Medical – Sisteme de monitorizare

Medical – Instrumente şi aparatură dentară

Industrial – Surse de curent/tensiune şi echipamente de măsură

Industrial – Unităţi de achiziţii de date în comutaţie

Industrial- Multimetre digitale

Reţelistică – Rutere

Aplicaţii casnice – Echipament pentru fitness

Aplicaţii casnice Televizoare LCD

Adaugă un comentariu