Module de Putere de la Würth Elektronik eiSos: Magl³C-FDRM

by donpedro

Würth Elektronik eiSos a lansat un nou grup de produse: modulele de putere folosite la convertoare DC/DC, FPGA, DSP-uri MCU & MPU și interfețe I/O. Noua gamă poartă numele Magl³C.
Würth Elektronik eiSos este un lider European în dez­vol­tarea, fabrica­rea și vânzarea de componente pasi­ve și electro­meca­nice. În urmă cu patru ani, compania a început să ofere, de asemenea, componente active pentru piața de electronice.
Primul grup de produse cuprindea diode TVS, urmat de LED-uri. Familia Magl³C reprezintă acum primele componente active pentru electronica de putere. Würth Elektronik a lansat o gamă de regulator step-down cu cinci module, cu tensiunea de ieșire variabilă și două module cu tensiunea de ieșire fixă. Ambele tipuri oferă auto-resetare pentru supra­tensiune și supra­curent. Aceste module se utilizează în industrie și în telecomunicații, domeniul feroviar și inginerie medicală pentru convertoare DC/DC, FPGA-uri, DSP-uri, MCU & MPU, interfețe I/O etc.
Modulele cu tensiune fixă (Magl³C-FDRM) cu 3,3V/5,0V au integrat un condensator de intrare și de ieșire, rezultând o eficiență maximă de până la 95%. Nu este necesară nicio componentă externă pentru convertoarele DC/DC, reducând astfel costurile listei de materiale (BOM-ului), depozitare și producție. Cu o gamă de tensiune de intrare de la 5V la 18V, aceste module sunt utilizate la surse de alimentare de 12V cu o capabilitate de curent de până la 3A. Modulele cu tensiunea de ieșire variabilă (Magl³C-FDRM) au o gamă de tensiune de intrare de la 6V și 42V și o gamă de tensiune de ieșire de la 0,8 la 24V, cu frecvență de comutare reglabilă (200kHz până la 800kHz) și un soft-start programabil pentru flexibilitate adițională. Würth Elektronik eiSos oferă, de asemenea, note de aplicaţii pentru tensiuni diferite. Acestea pot fi găsite la www.we-online.com în specificațiile Modulelor de putere.
De asemenea, sunt disponibile plăcile de dezvoltare.

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și