Modul liniar de amplificare a puterii, selectat de Broadcom®

by donpedro

Amplificatorul de putere RMPA5255 WLAN RF realizat de Fairchild Semiconductor a fost selectat de Broadcom pentru a fi utilizat la realizarea celor mai noi circuite Wi-Fi de referinţă, de tip single-chip şi activate PCI Express. Selecţia a fost rezultatul abilităţii Fairchild de a optimiza produsul său pentru a îndeplini cerinţele stricte legate de dimensiune solicitate de Broadcom, precum şi pe cele legate de cost şi performanţă. Clienţii lui Broadcom – producător mondial important de PC-uri şi dispozitive electronice — pot adopta acum modulul Wi-Fi în următoarele lor scheme. RMPA5255 oferă o varietate mare de avantaje pentru sistemele comandate fără fir, printre care se pot evidenţia:
domeniu de acoperire de 4,9-5,9 GHz pentru servicii wireless LAN (WLAN);
EVM 2,3% pentru download rapid pe Internet, la utilizarea unei conexiuni WLAN;
PA complet adaptat cu detector de putere pentru a minimiza necesarul pentru componentele externe;
capsulare compactă (5 mm x 5 mm x 1,5 mm) pentru economisire de spaţiu de placă de circuit.
RMPA5255 ilustrează modul cum Fairchild aplică experienţa sa de proiectare pentru a integra cele mai avansate funcţionalităţi într-o singură capsulă. Suplimentar acestui produs, Fairchild oferă un portofoliu larg de soluţii pentru aplicaţii de sisteme de calcul. Acestea includ: controlere multifază DC/DC, cum ar fi soluţii VRMx/VRDx; aplicaţii de stabilizator coborâtor de tensiune-specific MOSFET; şi multiple produse Point-of-Load (POL), precum LDO şi switch-uri integrate ce oferă randament de până la 95%.
Realizarea RMPA5255 în tehnologie fără plumb, atinge şi chiar depăşeşte cerinţele standardelor IPC/JEDEC, J-STD-020B, respectând şi cerinţele în domeniu ale Uniunii Europene.

Fairchild Semiconductor www.fairchildsemi.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu