Modul GSM

by donpedro

Expander GSM “SIMILITE” funcţionează în orice reţea de telefonie mobilă. Se poate monta pe şină DIN. Are cinci (din care două 2k2) linii de intrare cu diferite configuraţii, de tip NO/NC GND, VC+, de contorizare, cu ştergerea impulsurilor, trei ieşiri de transmisie (cu logică I-O încorporată) 10A/230V, o ieşire de tip OC, care pot fi controlate cu ajutorul semnalului soneriei, dar şi prin SMS, protejat cu cod de acces şi o intrare pentru conectarea unui sintetizator de voce sau a unui microfon extern.
Măsurarea temperaturii şi funcţia de termostat sunt disponibile datorită senzorilor CT-2 (max. 2 buc.), în intervalul -55°C … +120°C. Pentru un singur modul, pot fi înregistraţi cinci utilizatori, cu diferite drepturi. Construcţia sa face posibilă modificarea parametrilor şi gestionarea cardului SIM, care este amplasat în modulul telefonului mobil al utilizatorului.
Programarea parametrilor aparatului se face cu ajutorul calculatorului. Poate fi utilizat: la sisteme de monitorizare a alimentării controlului şi pentru îmbunătăţirea funcţionării echipamentelor de transmisie a datelor sau a altor medii, pentru monitorizarea, măsurarea sau reglarea temperaturii, pentru sisteme simple de alarmă pentru obiective sau vehicule mecanice. Aparatul poate fi utilizat şi acolo unde este necesar un nivel ridicat de siguranţă şi control pentru o funcţionare facilă şi fără probleme. PC EXPANDER GSM “SIMILITE”, datorită construcţiei simple şi bine gândite este ideal în orice situaţi în care instalarea modulelor telemetrice încastrate nu are justificări tehnice şi economice.

Pentru mai multe informaţii:
Transfer Multisort Elektronik s.r.l.
Str. B.P. Haşdeu nr. 8, Timişoara
Tel.: +40 356467401, Fax: +40 356467400
e-mail: romania@tme.eu, www.tme.eu

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu