Modelul de referinţă MOST® ToGo de la Microchip facilitează crearea de sisteme de infotainment în industria auto

by donpedro

Microchip anunţă proiectele sale de referinţă MOST® ToGo care îi ajută pe designeri să înveţe şi să implementeze tehnologia MOST testată în

sistemele de infotainment din industria automobilelor. MOST ToGo permite proiectanţilor să înveţe din vasta experienţă Microchip şi să se concentreze mai degrabă asupra dezvoltării de aplicaţii software decât să studieze complicatele specificaţii MOST. În ambele proiecte de referinţă sunt incluse trei noduri hardware de reţea conforme MOST cu scheme complete, cod şi cataloage de funcţii: tot ceea ce este necesar pentru a te instrui, a învăţa sau a dezvolta un sistem MOST complet începând de la concepţie, continuând cu punerea în aplicare şi apoi la testarea sistemului. Kit-urile pot fi utilizate ca planuri detaliate pentru circuite critice, pentru a crea demonstraţii rapide şi a accelera în mod semnificativ timpii de dezvoltare şi de testare.
Ambele kit-uri oferă un proiect hardware de referinţă bazat pe tehnologia MOST şi stive complete cu software care ajută dezvoltatorii să treacă testele de conformitate de prima dată. Plăcile electronice includ conectori fiică care să permită adăugarea de plăci de extensie pentru mai mult audio, video, wireless sau multe alte funcţiuni.
Kit-ul de evaluare MOST150 cPhy MOST ToGo (B20001) costă $2,599 şi include tot ce este necesar pentru implementarea unei reţele (pe cablu coaxial) MOST150. Acest kit se bazează pe placa de evaluare OS81110 cPhy (B20002) care este de asemenea disponibilă separat la preţul de $699.
Kit-ul de evaluare MOST50 ePhy MOST ToGo (B20004) costă $2,599 şi include tot ce este necesar pentru a implementa o reţea electrică MOST50. Acest kit se bazează pe OS81092 ePhy Evaluation Board (B20003), de asemenea disponibilă separat la preţul de $699.

Caracteristici cheie:
• Soluţie completă hardware, firmware şi documentaţie pentru sisteme de reţele electrice MOST50 şi coaxiale MOST150
• Permite designerilor să se concentreze pe proiectarea de aplicaţii, şi pe accelerarea demonstraţiilor, dezvoltării şi testării
• Utilizează vasta experienţă Microchip în tehnologia în MOST

Microchip Technology
www.microchip.com/get/PG3B

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu