Mini cameră balansoare cu zoom

by donpedro

Îndreptaţi această cameră către orice direcţie cu o telecomandă

Monitorizaţi uşor zone întinse cu o singură cameră în loc de a utiliza mai multe;
Folosiţi butoanele de navigare pentru a urmări acţiunea, fără a fi nevoie de comutarea imaginii;
Schimbaţi uşor unghiurile; nu este nevoie să trageţi scara şi uneltele de putere de fiecare dată;
Scanaţi întreaga încăpere prin atingerea unui buton.

Monitorizarea casei sau afacerii dumneavoastră cu un sistem de securitate este acum mai uşoară ca niciodată cu această cameră, o cameră full-color amplasată într-o carcasă rotunjită pe care o puteţi întrepta către orice zonă din încăpere stând pe scaunul dumneavoastră!
Apăsaţi doar butoanele de navigare uşor de utilizat de pe pupitrul de comandă sau de la telecomandă, şi puteţi urmării acţiunea fără a fi nevoie să vă îndepărtaţi de la monitor. Puteţi chiar să focalizaţi asupra unor detalii datorită zoom-ului său 3x digital integrat.
Cu toate că această cameră poate costa mai mult decât camerele obişnuite cu unghi fixat, veţi economisi bani pentru că veţi folosi mai puţine camere, deoarece puteţi acoperii suprafeţe mai mari (care în mod normal necesită mai multe camere) cu o singură cameră.

De fapt, pentru a obţine acelaşi grad de acoperire cu camerele standard fixe, veţi avea nevoie de o cameră în fiecare colţ. Şi, reducând numărul de camere la una singură, veţi elimina nevoia de a utiliza echipamentul de comutare de la o cameră la alta. Veţi reduce chiar cheltuielile cu cumpărarea şi instalarea cablului, deoarece cablul 60′ inclus transmite semnalele video între cameră şi staţia de bază.
De asemenea, camera este prevăzută cu microfon încorporat. Receptorul bazei care se conectează la monitorul dumneavoastră are un difuzor încorporat, pentru situaţia în care monitorul nu are un sistem audio compatibil.
Sistemul include camera bolţită (cupola), un cablu 60′ (care transportă toate semnalele şi puterea către şi de la cameră), o telecomandă şi o staţie de bază completă cu butoane de navigare, difuzor încorporat şi un receptor în infraroşu pentru telecomandă.
Monitorul este vândut separat.

Preţ aproximativ: 900USD!

S-ar putea să vă placă și