Măsurarea igienică a temperaturii fără contact cu mediul de măsurat
Tehnologie precisă – fără zone moarte – conformă cu standardele industriei alimentare
Berea este o băutură foarte populară în foarte multe țări. Calitatea microbiologică ridicată constantă este un factor cheie de succes în producția berii. Temperatura – un parametru de proces critic – este monitorizată de-a lungul întregului proces. Termometrul rezistiv LABOM cu tehnologie de prindere pe conductă este o soluție excelentă pentru aceste condiții de mediu.
Îndeplinește cerințele și criteriile legate de reglementările igienice, acuratețe, ușurință și flexibilitate în instalare, toate la un preț avantajos.
Avantajele clientului
Termometrul rezistiv GA2620 este ideal pentru monitorizarea temperaturii și controlul procesului în aplicațiile sterile din industria alimentară.
Datorită prinderii flexibile pe conductă, prin colier, sondele pot fi adaptate pentru măsurarea temperaturii pe diferite diametre de țeavă, putând fi utilizate în mai multe zone de monitorizare.
Senzorul fiind montat în exteriorul conductei, zonele moarte sunt eliminate, iar debitul nu este influențat. Igiena produsului nu este afectată.
DESCRIEREA DISPOZITIVULUI
Termometru rezistiv cu tehnologie de prindere pe conductă prin colier, seria GA2620.
Măsurarea igienică a temperaturii, fără contact cu mediul, pentru diametre de conductă > 57 … 200mm
• Sistem de măsură patentat
• Acuratețe ridicată, răspuns rapid
• Instalare rapidă și eficientă
• Fără sudură, fără întreruperea procesului, fără zone moarte
• Nu este necesară izolarea suplimentară
• Rezistență de măsură 1 × Pt 100, 3 fire, clasă A
• Domeniu de măsură: -20°C până la + 160°C
• Sonda poate fi recalibrată sau înlocuită
• Protecție Ex: TÜV 08 ATEX 554093 X
• Opțional: transmițător cu ieșire 4 … 20mA
Contact
O’BOYLE SRL
Piaţa Ştefan Furtună nr. 5, Ap. 9, Timişoara, Jud. Timiş
Tel.: 0256-201346
Fax: 0256-221036
office@oboyle.ro
www.oboyle.ro